Dronkenlap maakt amok

Foto:

Agenten reageerden zondag 14 juli 2013 om 00.40 uur op een melding over een gewond persoon in de Kardinaal van Rossumstraat. Daar werd een 26-jarige man aangetroffen met een bebloede hand. De man had kennelijk een ruit ingeslagen en was daarbij gewond geraakt.Gewond
Hij had overduidelijk teveel aan Bacchus geofferd en maakte een hoop stennis. De man was erg opstandig en wilde naar niemand luisteren. Ook het advies van het ambulancepersoneel om mee te gaan naar het ziekenhuis wees hij af. Uiteindelijk ging hij met een aantal bekenden van hem in een auto naar het ziekenhuis.

Arrestatie

Toen hij rond 02.00 uur terugkwam om opnieuw, met veel kabaal verhaal te halen, werd hij gearresteerd. Hij was zeer opstandig en gedroeg zich gewelddadig. Bij de politiecel bleek dat zijn wond nog steeds hevig bloedde. Het gewaarschuwde ambulance oordeelde dat de arrestant alsnog in het ziekenhuis behandeld moest worden, waarna hij onder politiebegeleiding naar het ziekenhuis werd getransporteerd. Daar werden zes snijwonden behandeld en gehecht. Na deze medische behandeling moest de verdachte mee naar het politiebureau waar hij werd ingesloten. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt wegens vernieling en het verstoren van de openbare orde.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen