Harense Smid winkel blijft open

Foto:

Mikro-Electro, eigenaar van onder andere de winkelformules It’s Electronics en Mikro-Electro (26 winkels), heeft samen met de voormalige aandeel-houder van de Harense Smid een doorstart van de meeste Harense Smid winkels bewerkstelligd. Hierover is  overeenstemming bereikt met curator Mr. Daan Schalken.

Dit betekent dat meer dan 20 winkels, waaronder het filiaal aan de Hoge Ham in Dongen, vanuit de nieuwe organisatie gewoon weer geopend zijn.  Het huidige hoofdkantoor van de Harense Smid, zal ook als hoofdkantoor voor de nieuwe organisatie gaan dienen. Ook het Service Center en de gespecialiseerde afdeling Zakelijke Markt zullen overgaan naar de nieuwe organisatie. Juist deze afdelingen zijn cruciaal voor het waarborgen van de hoge service graad, wat ook in de toekomst centraal zal blijven staan.
 
Met deze doorstart kunnen circa 300 medewerkers weer aan de slag. Jan Hoogstrate, directeur Mikro-Electro “We zijn verheugd met de snelheid waarmee de winkels weer open kunnen gaan, de klanten weer geholpen kunnen worden en dat de medewerkers weer aan het werk kunnen gaan”.
 
Klanten
 Voor alle klanten van de Nederlandse winkels en de website www.harensesmid.nl met openstaande orders, aanbetalingen, lopende reparaties, etc. neemt de nieuwe eigenaar direct alle zorg over. Op www.harensesmid.nl is de laatste informatie met betrekking tot de openstellingen te raadplegen.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen