Dongen geniet ondanks koude Koningsdag

Ondaks de haast winterse temperaturen en de pittige buien die regelmatig de pret probeerden de bederven genoten de Dongenaren de afgelopen dagen in groten getale van het Oranjeparkfestival. Zowel tijdens de Oranjenacht als de Koningsdag kwamen velen toch een kijkje nemen bij de vele activiteiten en genieten van de prachtige line-up aan artiesten.

“Wel wat minder druk dan andere jaren, maar gelukkig zijn er nog voldoende mensen die zich niet laten weerhouden door de kou en de dreigende buien” aldus Oranje Comite voorzitter Mark van den Broek. De podia in het park en in de feesttent stonden anderhalve dag bol van muzikale cadeautjes op hoog niveau. Uitschieter waren The Blues Brothers Tribute Band tijdens de Oranjenacht, De Muziekfabriek voor de kinderen op Koningsochtend en slotact The Young Beethoven, die ondanks de ijzige temperaturen het aanwezige publiek volop aan het dansen kreeg.

Over een jaar beleeft het Oranjeparkfestival haar 15e editie op dag dag dat Koning Willem Alexander 50 wordt. Dubbel feest dus. Als er dan ook nog een een zonnetje en wat hogere temperaturen bijkomen zal ook die editie weer een gedenkwaardige worden.

In de fotoserie bovenaan dit artikel vind je een sfeerreportage van fotograaf Kees Laurijsen. Meer foto’s vind je op www.oranjeparkfestival.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen