CDA Dongen-’s Gravenmoer stelt voor: André Vonk

Foto:

Ingezonden CDA Dongen-’s Gravenmoer stelt voor: André Vonk

Wie ben je ?
André Vonk, nummer 1, lijsttrekker op de kandidatenlijst voor het CDA Dongen-’s Gravenmoer, en tevens kandidaat-wethouder. Ik ben geboren en getogen in Dongen, getrouwd, vader van 3 kinderen. We wonen in het centrum van #MooiDongen!Ik ben als zelfstandig financieel adviseur werkzaam, in de brede zin van het woord.

Wat doe je nu al voor Dongen:
Van jongs af aan ben ik betrokken bij de Dongense samenleving. Zo ben ik bestuurslid geweest van de Stichting Dongense Jeugdraad, voorzitter van Harmonie Aurora, mede initiatiefnemer van DongenIce, Proef Dongen en voorzitter van het ZiekenTriduüm. Na 7 jaar lidmaatschap van Stichting De Peeënstekers ben ik actief geworden in de lokale politiek en ben ik vanaf 2010 fractievoorzitter van het CDA Dongen-’s Gravenmoer. Ik houd me vooral bezig met de thema’s: handhaving, economie, accommodatiebeleid, cultuur, financiën en belastingen, grondbeleid, veiligheid en brandweer.

Wat wil je met het CDA voor de Dongenaren bereiken?
Voorop staat in brede zin, de zorg voor een goede leefbaarheid in Dongen, ’s Gravenmoer en Klein-Dongen-Vaart. Door:
– in te spelen op nieuwe maatschappelijke ontwikkelingen,
– zorgvuldig om te gaan met de financiële middelen,
– te werken aan een veilige en groene leefomgeving,
– te werken aan groei van een gezonde lokale economie,
– kansen te bieden aan bedrijven om te starten en door te ontwikkelen.
– samenwerken met burgerinitiatieven op gebied van duurzaamheid.

Politiek is voor mij een manier om Dongen mooier te maken, een plaats waar het fijn wonen is, waar besluiten gedragen worden door de inwoners van Dongen. Daar wil ik graag een positieve, creatieve bijdrage aan leveren.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen