Afvalrace Dongen week 9: Blog Lynn Michielsen

In haar blog van deze week schrijft Lynn Michielsen over het feit dat het eigenlijk niet eerlijk is dat sommige mensen flink moeten ploeteren en zwoegen om een paar kilootjes te verliezien terwijl het bij anderen als vanzelf lijkt te gaan. Verder kijkt Lynn terug op een leuk bezoekje aan natuurlijk tomaat.

Hey,
Zo…. De weken gaan snel! Ik ben nu al 9 weken bezig. Ik ga jullie vertellen hoe mijn week er zo’n beetje eruit zag, en over mijn bezoek bij natuurlijk tomaat.
Zoals altijd begint mijn blog op zaterdag, hier heb ik een leuk hobby momentje gehad. We waren aan het knutselen gegaan, en hebben super leuke kussen hoezen gepimpt! 
Afgelopen week werd ik gevraagd om te flyeren met de aankomst van onze grote heer Sint Nicolaas. We hebben met een klein groepje meisjes de flyers uitgedeeld voor de te gekke groepsles weken. Dus heeft u zin in een te gekke groepsles? Kom dan nu naar Van Gils, en schrijf jou naam op de lijst erbij! Of meldt je aan via www.vangilssport.nl! 
Soms zit ik wel eens in de auto en dan zie ik iemand hardlopen terwijl hij of zij super mager is. Ik weet niet of jullie dan het zelfde denken als ik, maar dan denk ik “mens, als jij dit toch als liefste doet geef jouw lijf dan aan mij!” Ik vind het ook zo jammer dat niet iedereen gelijk kan staan, wat ik daar mee bedoel (ik denk wel dat jullie weten wat ik bedoel) is dat sommige mensen alles kunnen eten en die hoeven er niks voor te doen. En dat daar ook de tegenovergestelde mensen van zijn. 1 ding is wel belangrijk, als je wil sporten om af te gaan vallen is het ook heel voornamelijk dat je het met veel plezier doet, en niet met tegenzin! Anders is het heel lastig om het vol te houden. Ook belangrijk is dat als je het in het begin niet leuk vindt je niet meteen moet stoppen. Geef het even tijd en je zal merken dat je het sporten steeds leuker gaat vinden, zeker als je er ook nog resultaat bij haalt. 
isp08h17uq6860q8qc78x98vn
Natuurlijk zijn er nog meer dagen maar die laat ik even achterwege deze blog. Waar het namelijk eigenlijk om gaat is het bezoekje bij natuurlijk tomaat. Ik wist niet wat ik me daarbij voor moest stellen. Maar het bleek super leuk te zijn.Toen we daar aankwamen kregen we wat te drinken aangeboden en toen iedereen er was kregen we uitleg en een rondleiding door het hele bedrijf. Na alle informatie te hebben gekregen zijn we zelf aan de slag gegaan. We hebben een paar lekkere recepten gemaakt met tomaten!  We hadden tomaten soep gemaakt, stokbrood met tomaat, warme tomaten sap en mini spiesjes. Toen alle recepten klaar waren, hebben we alles nog geproefd.
Voor mij is het natuurlijk leuk om het recept te delen met jullie, maar het leukst is om toch even een bezoekje te brengen bij natuurlijk tomaat en de moeite is het ook zeker weten waard! Ik vond het super tof om te leren hoe je nou echt lekkere en gezonde dingen kunt maken met tomaten. Ik had ook zeker niet verwacht dat stokbrood met tomaat zo lekker was! We hebben de soep ook nog in een pot mee gekregen.
3x raden wat wij ‘s avonds hebben gegeten…..
Soep natuurlijk met de stokbroodjes en de spiesjes! 
Wat ik wil zeggen is, neem een bezoekje bij Natuurlijk Tomaat en wees super creatief met eten, en alles komt goed!
Tot de volgende blog!!!
Groetjes Lynn 
pjnalq4a3ysd3ebscyhnxqm0d
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen