Biljartnieuws Klein-Dongen-Vaart week 43

21 okt , 13:27 Sport
biljartnieuwbeeld 392x222 1
Op vrijdagavond 25 oktober speelt team P.C. Kamp Scheeps- en Constructiewerken een thuiswedstrijd. Het moet het in poolcentrum De Kets in Kaatsheuvel opnemen tegen team De Eekhoorn uit Oosterhout. De wedstrijden beginnen om 19.30 uur.
Biljartsport Districtscompetitie Midden-Brabant driebanden:
Winst team Corné v.d. Nieuwenhuizen
In café en zalencentrum De Viersprong in Dongen won team Corné van den Nieuwenhuizen Schilderwerken Tilburg met 29-27 van team Ut Sandoel uit Raamsdonksveer. De enige verliespartij kwam op naam van Toon Verbunt. Toch kwam Toon maar twee luttele caramboles te kort. In een sterk verdedigende partij pakte Embert Broekhoven de winst wel. Zijn opponent kwam toen nog vier punten te kort. Ook voor kopman Bart Hultermans was er winst. Hij speelde degelijk en loodste zo zijn partij bekwaam naar de finish. Hij maakte bovendien een mooie serie van vijf caramboles. Toch kwam zijn rivaal nog kort bij. Deze struikelde op twee caramboles van de meet. Door dit resultaat handhaaft team Van den Nieuwenhuizen zich op de zestiende plaats.
Verlies ’t Vaartje
In Waalwijk verloor team ’t Vaartje flink van team BSV. Het werd 30-21. Kopman Mark Pijnenburg kreeg geen schijn van kans. Zijn tegenstrever was al na 15 beurten (!) bij de eindstreep. Tegen zoveel geweld was Mark niet bestand. Piet Kamp speelde gedegen. Toch kwam ook hij aan de meet nog 3 caramboles te kort. Anton Smulders speelde prima. Maar hij zag zijn concurrent al na 38 beurten over de eindstreep gaan. Anton kwam uit op het verdienstelijke gemiddelde van 0.552 en maakte bovendien een fraaie serie van vier. Winst leverde dit echter niet op. Door dit resultaat is team Kamp gezakt naar de vijfde plaats.
C. v.d. Nieuwenhuizen Schilderwerken thuis
Op donderdagavond 24 oktober speelt team ’t Vaartje een thuiswedstrijd. Het moet het dan in eetcafé ’t Karrewiel in Dongen-Vaart opnemen tegen team Landzicht uit Sprang-Capelle. De wedstrijden beginnen om 19.30 uur. Deze week gaat team Van den Nieuwenhuizen Schilderwerken op bezoek bij team BVT in Terheijden.