Biljartnieuws Klein-Dongen-Vaart

jul 08 , 18:56 Sport
biljartnieuwbeeld
In Oosterhout won team P.C. Kamp Scheeps- en Constructiewerken een kleine overwinning op de Eekhoorn. Het werd 23-24.
Leo Loonen was de enige die verlies moest incasseren. Hij kreeg ook maar 25 beurten. Leo maakte nog wel een mooie serie van vier. Winst was er wel voor Piet Kamp en Mark Pijnenburg. Piet had slechts 39 beurten nodig om de finishlijn te passeren. Mark had hier zelfs maar 37 beurten voor nodig. Team Kamp staat tweede en heeft maar drie punten achterstand op de koploper.
Verlies C. v.d. Nieuwenhuizen
In Goirle verloor team Corné van den Nieuwenhuizen Schilderwerken Tilburg met 26-22 van team BCG. De enige verliespartij kwam op naam van Embert Broekhoven. Embert kwam totaal niet in zijn spel en verloor kansloos. Hij kreeg ook maar 36 beurten. Ton Kemmeren speelde een uiterst behoudende partij. Hij wist de winst echter wel naar zich toe te trekken. Bart Hultermans speelde degelijk. Hij Hij maakte een serie van vier en kwam uit op het
degelijke moyenne van 0.744. Met nog één wedstrijd te spelen is team Van den Nieuwenhuizen gezakt naar de negende plaats.
P.C. Kamp strijdt om kampioenschap
In de laatste wedstrijd treedt team P.C. Kamp Scheeps- en Constructiewerken aan tegen de koploper team ’t Vosje uit Waalwijk. Het verschil bedraagt slechts drie punten. Alle gelegenheid dus om alsnog het kampioenschap binnen te halen. De wedstrijd wordt gespeeld in eetcafé ’t Karrewiel in Dongen-Vaart op donderdagavond 11 juli. De aanvang van de wedstrijden is 19.30 uur. Op dezelfde avond speelt team Corné van den Nieuwenhuizen
Schilderwerken in café en zalencentrum De Viersprong in Dongen tegen team Michielsen uit Oosterhout. Ook deze wedstrijd begint om 19.30 uur.