Cees van Bijnen wint aan de Schapenwei

jul 09 , 18:05 Sport
visser2
Afgelopen zondag werd er weer gevist in Oosterhout aan de Schapenwei. De vaste deelnemers arriveerden aan de waterkant om zich in te schrijven voor de vierde clubwedstrijd vaste stok.
Om half acht werden de nummers verlood en de kop en de staart nummers bleven in de zak zitten. Henk Bakx pakte de kop en Cees van Bijnen de staart, op dit nummer zou wel eens de winnaar kunnen komen. Er stond een stevige wind recht op kop en dat is lastig ingooien maar dat gold voor iedereen.
Om half negen kon er gevist worden en dat tot half twaalf, het duurde wel even voor dat de eerste vissen in het net belanden, de vissen waren vandaag niet zo massaal aanwezig helaas, hier en daar werd er een enkel een voorntje gevangen, ook baarzen waren wel te vangen maar brasems helaas niet. Zo wist Cees van Bijnen
wel een winde te vangen en wat mooie baarzen en zoals er al gezegd was hier kwam de winnaar toch vandaan.
Cees wist hier een gewicht van1950 gram bij elkaar en dit gebeurde in vak B in vak A was Emiel van Zelst zijn vak te winnen en tweede totaal te worden met een gewicht van1375 gram. Het was een moeilijke visserij vandaag met veel wind en weinig vis maar het bleef wel droog.
Aanstaande zondag koppel vaste hengel 9.5 m in de Donge te s ’Gravenmoer Let op we beginnen iets eerder vanaf 8.00 uur vissen.
vis0907