Allemaal Olympia 2024: na regen komt zonneschijn

Foto:

Poeh, poeh, het was wel bikkelen tijdens het voetbaltoernooi voor de jeugd en senioren. Sportpark Crispijn werd stevig geteisterd door hevige buien.

Desondanks werd er heerlijk gestreden om de spreekwoordelijke eer. De jeugdige voetballers hadden het laatste enigszins droge plekje op de velden uitgezocht om hun wedstrijdjes te spelen. Als beloning was er voor hen een ijsjes van Barry’s IJs.

Bij de senioren waren veel voetballers, oud-leden en ouders van jeugdleden op komen draven om met 21 teams een balletje te trappen. En dat allemaal regelmatig in de stromende regen. Kledingpartner Intersport was aanwezig en deed goede zaken. Alle paraplu’s waren in no-time uitverkocht.

De vele blikken op Buienradar voorspelden dat het in de middag droog zou worden. In de ochtend had deze app al constant onbetrouwbare informatie afgegeven maar in dit geval was het raak. Toen zelfs de zon sportpark Crispijn kuste kon de barbecue beginnen. Slagerij Traiteur ’t Smaakhuys had het weer prima voor elkaar om de bijna vierhonderd hongerige magen te stillen.

Met een grote mix aan aanwezigen werd het nog een gezellige en droge avond. En de allerjongsten bleven gewoon doorvoetballen…

Dankjewel alle aanwezigen, dankjewel organisatie !

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen