Patrick de Rooi wint opnieuw overtuigend

mei 29 , 9:34 Sport
visnieuw
Zondag werd er weer een clubwedstrijd gehouden aan de buitenpand in Oosterhout.
Tien deelnemers waren naar de waterkant gekomen, nadat ze hun stek nummers hadden gekregen konden ze hun vis spulletjes in orde gaan maken. Om half negen konden ze van start gaan een mooi stroming en een heerlijk weertje, maar de vissen lieten zich niet zo vangen hier en daar werd er een visje gevangen maar dat was maar bij enkele vissers.
Bij Patrick de Rooij ging het wel redelijk goed met enkele vissen gelost te hebben waarbij een karper wist hij toch een mooi wat vissen te vangen. Om half twaalf ging de weegploeg op pad om het resultaat te gaan wegen. En ja hoor Patrick de Rooij wist de wedstrijd te winnen met 7250 gram stak hij er met kop en schouders boven uit de nummer twee had maar 1575 gram en dat was Ron Vermeulen die normaal zijn visje ook wel weet te vangen deze heren zaten in vak a.
In vak b wist broer Oomens het meeste gewicht te vangen hij ving 1525 bij elkaar en bleef daar Henk Bakx mee voor die helaas een behoorlijke karper net voor zijn
schepnet moest lossen hij ving 1175 gram bij elkaar. Al bij al een terechte winnaar die weer eens liet zien wat vissen is. Eerstvolgende wedstrijd is zaterdag 15 juni het Dongens kampioenschap oprijd opgeven bij de wedstrijd commissie.
vis19051