Biljartnieuws Klein-Dongen-Vaart

Foto: Pixabay/wadesign

In café en zalencentrum De Viersprong in Dongen won team Corné van den Nieuwenhuizen Schilderwerken met 27-25 van team Landzicht uit Sprang-Capelle.

Embert Broekhoven was de enige die verloor. Hij kreeg ook maar 44 beurten. Toon Verbunt wist een gelijkspel af te dwingen. Toon speelde gedegen, maar kon niet voorkomen dat zijn opponent gelijke tred hield. Hij maakte nog wel een fraaie reeks van vier caramboles. Ton Kemmeren revancheerde zich voor zijn slechte spel van vorige week. Nu had hij slechts 34 beurten nodig om de partij uit te maken. Hij kwam uit op het mooie gemiddelde van 0.794. Hij maakte boven dien een prima serie van vijf caramboles. Door dit resultaat staat team Van den Nieuwenhuizen op de dertiende plaats.

Thuiswedstrijden ’t Vaartje en Van den Nieuwenhuizen
In eetcafé ‘t Karrewiel in Dongen-Vaart neemt team ‘t Vaartje op donderdag 25 april op tegen team ’t Steegje. Het is de laatste wedstrijd van het seizoen. De wedstrijd begint om 19.30 uur. Op dezelfde avond speelt team Corné van den Nieuwenhuizen Schilderwerken Tilburg in café en zalencentrum De Viersprong in Dongen eveneens een thuiswedstrijd. Zij moeten het opnemen tegen team BVT uit Terheijden. Ook deze wedstrijd begint om 19.30 uur. Voor dit team is het nog niet de laatste wedstrijd. Zij komen ook volgende week nog in actie. Zij spelen dan een uitwedstrijd tegen team Komt Trouw op in Kaatsheuvel.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen