HuurdersBelang Dongen zondag op de jaarmarkt

19 apr , 17:02 Nieuws
jaarmarkt2
Aanstaande zondag, 21 april, vindt er in Dongen weer de jaarmarkt plaats. Dit jaar zal ook Huurdersbelang Dongen daar met een stand aanwezig zijn.
Het bestuur van HuurdersBelang Dongen zal aanwezig zijn om met de bezoekers van de jaarmarkt kennis te maken, te praten over onderwerpen die alle huurders van Casade aangaan en om informatie te verschaffen over allerlei onderwerpen die huurders betreffen. Het belang van een huurdersorganisatie moet niet onderschat worden. Niet voor niets zijn er de laatste jaren steeds meer taken bijgekomen. Denk hierbij aan de jaarlijkse prestatie afspraken, de inrichting van wijken en de bemiddeling bij klachten.
Een goede samenwerking met de verhuurder is daarbij zeker gewenst. Maar de nadruk blijft voor ons liggen op het belang van de huurders. Daarbij is het ook belangrijk dat wij een zo breed mogelijk draagvlak hebben onder de huurders. Wij zullen dan aanstaande zondag proberen om zoveel mogelijk huurders te spreken en te interesseren om HuurdersBelang Dongen te steunen. Dit kan op verschillende manieren. Zo willen wij in eerste instantie met zoveel mogelijk mensen in contact komen. Wij zullen hen vragen om hun e-mail adres met ons te delen. In de toekomst kunnen wij dan deze huurders direct benaderen bij belangrijk nieuws of belangrijke informatie.
Ook zijn wij, (nog steeds en net zoals veel andere vrijwilligers organisaties) op zoek naar vrijwilligers. In de huidige wereld heeft iedereen veel interesses waaraan iemand zijn/haar vrije tijd kan verdelen. En het werken in een vrijwilligers organisatie staat daarbij vaak niet op de eerste plaats. HuurdersBelang Dongen is op zoek naar mensen die zich wel (in meer of mindere mate) in willen zetten voor het belang van alle huurders in Dongen.
Wij zoeken hiervoor mensen die plaats willen nemen in werkgroepen (meestal een beperkte tijd en dat gaat dan over één onderwerp), die hun wijk willen vertegenwoordigen in een wijkteam (de oren en ogen van hun wijk) en mensen die het huidige driekoppige bestuur willen komen versterken. Graag zien wij u op zondag de 21e terug op de jaarmarkt om hierover met ons van gedachten te wisselen. Harry, Joke en Kees nemen alle tijd om u te woord te staan!
puzzelactie