Biljartnieuws Klein-Dongen-Vaart

In poolcentrum de Kets in Kaatsheuvel verloor team P.C. Kamp Scheeps- en Constructiewerken met 27-39 van team Touche.

Verlies was er voor Mark Pijnenburg, Henk Rijken en Piet Kamp. Piet kwam totaal niet in zijn spel en verloor kansloos. Ook Henk deelde in de malaise. Hij kreeg echter ook maar 31 beurten. Ook voor kopman Mark was deze keer de opgave te groot. Hij kreeg maar 43 beurten. De eer werd gered door Theo Laros. Theo hield de verdediging uitstekend gesloten en speelde vervolgens de partij net voor de neus van zijn opponent uit. Door dit resultaat handhaaft team Kamp zich nog wel op de zesde plaats.

Thuiswedstrijd team Kamp

Op vrijdagavond 1 maart speelt team P.C. Kamp opnieuw een thuiswedstrijd. Het team van biljartvereniging ’t Vaartje moet het dan opnemen tegen huisgenoot team Nooit Volleerd. Het belooft een moeilijke opgave te worden, want dit team staat momenteel op de tweede plaats. De wedstrijd begint om 19.30 uur.

 

Biljartsport Districtscompetitie Midden-Brabant driebanden:

Opnieuw volle winst Van den Nieuwenhuizen

In Sprang-Capelle won team Corné van den Nieuwenhuizen Schilderwerken Tilburg met 24-30 van team Landzicht. Kopman Embert Broekhoven speelde een degelijke partij, waarbij het verdedigen niet uit het oog verloor. Hiermee troefde hij zijn rivaal nipt af. Hij maakte bovendien een fraaie serie van vijf. Ton Kemmeren speelde zeer solide en gaf zijn tegenstander geen enkele kans.  Ook Toon Verbunt pakte opnieuw de winst Hij was al na 46 beurten over de meet. Ook hij wist zijn tegenstrever voor te blijven. Toch was deze slechts drie caramboles verwijderd van de finish. Team Vanden Nieuwenhuizen zet de opmard voort. Het staat nu 14de. Het heeft wel een wedstrijd minder gespeeld dan veel andere teams.

 

Verlies team ’t Vaartje

In café ’t Karrewiel in Dongen-Vaart verloor team ’t Vaartje met 20-30 van team De Posterij uit Raamsdonskveer. Geen enkele speler wist zijn partij in winst om te zetten. Kopman Mark Pijnenburg kreeg geen schijn van kans. Zijn concurrent speelde de partij ook al in 36 beurten uit. Anton Smulders kon het net niet bolwerken. Hij kwam aan de eindstreep slechts vier caramboles te kort. Hij maakte nog een mooie reeks van vier caramboles. Jan Smeekens hield de verdediging goed gesloten, maar verzuimde zelf te scoren. Hierdoor was verlies onafwendbaar. Hij kwam slechts drie caramboles te kort. Team ’t Vaartje staat op dit moment twaalfde, maar heeft nog wel een wedstrijd minder dan de meeste andere teams.

 

Van den Nieuwenhuizen thuis

In café de Viersprong in Dongen speelt team Corné van den Nieuwenhuizen Schilderwerken Tilburg een thuiswedstrijd. Het speelt op donderdagavond 29 februari tegen team BVT uit Terheijden. De wedstrijd begint om 19.30 uur. Team ’t Vaartje gaat deze week op bezoek bij BSV in Waalwijk. Het belooft een moeilijke opgave te worden, want dit team staat op de vierde plaats.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen