Poppy’s viert op 5 november het tienjarig bestaan

03 okt , 16:31 Nieuws
maarten vdw
In 2014 werd de Samenloop voor Hoop georganiseerd in Oosterhout. Het geld dat werd ingezameld werd veiliggesteld om te besteden in de eigen regio. En zo werd Poppy’s opgericht. Een plek waar mensen die geraakt worden door kanker terecht kunnen.
Bij de start was er geen vaste plek maar nu is Poppy’s al een aantal jaren gevestigd aan de Mathildastraat in Oosterhout. Mensen die kanker hebben of hebben gehad, hun naasten en nabestaanden kunnen hier terecht voor een luisterend oor, contact met lotgenoten, informatie of om deel te nemen aan activiteiten gericht op ontspanning, beweging of creativiteit. Inmiddels hebben we een stevige plaats ingenomen op de zorgkaart in de regio. Want Poppy’s ontvangt gasten uit de gehele Amer- en Donge regio.
Het jubileum wordt gevierd in Theater de Bussel in Oosterhout. We hebben Maarten van der Weijden, Olympisch kampioen Open water zemmen en fundraiser voor onderzoek naar kanker, bereid gevonden om zijn motto: “Accepteer pech, leef jouw leven en blijf doorgaan”, met ons te delen in een inspirerend verhaal. Daarna is er een receptie en we sluiten af met een feestavond voor (oud-)vrijwilligers.
Programma 5 november
16.30 Welkom
17.00 Lezing door Maarten van der Weijden
17.30 - 19.00 Receptie
Poppy’s is dankbaar voor de steun in de vorm van donaties, initiatieven om geld in te zamelen door evenementen te organiseren en de vrijwilligers die zich geheel belangeloos inzetten voor onze gasten. Daarom ben je van harte welkom als je je verbonden voelt met Poppy’s. Toegang is gratis maar we verzoeken je vriendelijk om je aan te melden via de website: https://www.centrumpoppys.nl/events/10-jaar-poppys/
Over Poppy’s 
Kanker zet het leven behoorlijk op zijn kop. En dan kan het prettig zijn om een plek te hebben waar je naartoe kunt gaan. Poppy’s is een centrum voor leven met en na kanker en ondersteunt bij het hervinden en versterken van de kwaliteit van leven; tijdens en na de ziekte. Of je nu zelf getroffen bent door kanker of als naaste of nabestaande betrokken bent, onze deur staat voor je open. Wees welkom.  
Poppy’s organiseert activiteiten gericht op informatie, ontmoeting, ontspanning, beweging, creativiteit en ondersteuning vanuit het perspectief wat je allemaal nog wél kunt. In ons centrum aan de Mathildastraat 69 in Oosterhout zijn mensen uit de hele Donge- en Amerstreek welkom. Kijk voor meer informatie op: www.centrumpoppys.nl