'Kelly van Zon boom' in Park Vredeoord ook goud!

11 sep , 9:11 Nieuws
boomkelly3
In 2012 werd Kelly van Zon door het toenmalige College van Burgemeester en Wethouders verrast met een eigen boom in Park Vredeoord. Aanleiding was de gouden medaille die Kelly dat jaar haalde op de Paralympische Spelen in Londen.
Inmiddels zijn we 12 jaar en drie Paralympische Spelen verder. en op al deze Spelen haalde Kelly ook tafeltennisgoud. Tijdens de Paralympische Spelen in Parijs deed ze dat vorige week voor de vierde keer, een waanzinnige prestatie.
Voor Stichting Parkplezier, het Oranjeparkfestival, BART en hoogwerkerverhuur Dongen reden genoeg om dat ook in Dongen te 'vieren'. Zij sloegen de handen ineen en regelden alle benodigdheden om de, inmiddels flink uit de kluiten gewassen 'Kelly van Zon boom' te voorzien  van een gouden accent.
Nieuwsgierig? Maak dan  ergens  in de komende twee weken gerust eens een wandeling door Park Vredeoord en zoek naar de boom met de gouden vlaggetjes. Geniet daar gerust nog even na van de ongelooflijke prestatie van onze eigen 'gouden' topper Kelly van Zon.