De Gentlemen of Dongen: Er zijn nog kaarten voor carnaval <18!

16 feb 2023, 20:59 Nieuws
god23
Morgen (vrijdag 17 februari 2023) barst het feest los bij de Gentlemen of Dongen in de Poort. In een ware Après Ski Hut zijn alle jongeren van Dongen en omstreken (middelbare scholieren of
Komende editie openen de Gentlemen hun deuren voor de vertrouwde doelgroep op 17, 18 en 19 februari 2023. Net als andere jaren zijn de deuren open vanaf 19:30 uur (let op, deur sluit om 21:00 uur) en knallen ze door tot 00:30 uur.
De organisatie krijgt momenteel veel vragen van jongeren en hun ouders, daarom geven zij de volgende (extra) informatie:
  • Er zijn nog kaarten te verkrijgen voor alle avonden.
  • De doelgroep beslaat alle middelbare scholieren of <18 studenten van vervolgopleidingen. Dus ook, maar niet alleen, de 16 en 17 jarigen.
  • Je hoeft niet in Dongen op school te zitten, scholieren en studenten van buiten Dongen zijn ook meer dan welkom.
  • Het Après Ski thema is terug te zien in ons decor en onze aankleding. Je viert carnaval in onze feestzaal, zoals dat ook in alle kroegen van Dongen het geval is.
  • Iedere avond is anders bij de Gentlemen.
  • Carnaval vier je samen met jouw vrienden. De leeftijden van de bezoekers kunnen wat variëren, maar de Gentlemen drukt de bezoekers op het hart dat zij er zelf iets van moeten maken. De Gentlemen levert de perfecte ambiance om dit te doen.
  • Het evenement biedt jongeren van het voorgezet- en vervolgonderwijs de kans om echt uit te gaan. Het is beslist geen ‘kinderfeestje’. Gegarandeerd 3 geweldige avonden!
Kaarten zijn aan de deur te koop voor €8,- euro per avond (op vrijdag is nog een passe-partout te verkrijgen voor €20,-). Gezien het fantastische decor, de gevarieerde en strakke line-up en de consumptieprijs van slechts €1.50 is het dat meer dan waard! Er zijn signalen dat er jongeren uit Dongen naar feestlocaties met exact hetzelfde concept buiten de gemeente afreizen. Dat is jammer want Dongen heeft juist zoveel moois te bieden. De organisatie hoopt ook dit jaar weer voldoende bezoekers te trekken zodat het carnavalsplezier van menig jonge Dongenaar en de ‘Gentlemen of Dongen’ kan blijven voortbestaan. Draag hier dus aan bij en beleef 3 fantastische avonden.
Meer informatie op gentlemenofdongen.nl of via Whatsapp op 06 23 01 91 45.
Volg de Gentlemen of Dongen op:
o Facebook/Insta/TikTok: Gentlemen of Dongen
o Snapchat: Gentlemen-0162