Dongenaar Gerben Vereggen te zien bij ‘Married at first sight’

Foto:

Geboren Dongenaar Gerben Vereggen, zoon van kapper Gert-Jan en zijn vrouw Toos, neemt deel aan het programma Married at First Sight.

Gerben, 43 jaar oud en tegenwoordig woonachtig in Tilburg, is een bezige bij, want in het dagelijks leven werkt Gerben als freelancer als verpleegkundige én als interieur stylist. De afleveringen met Gerben zijn te zien vanaf  dinsdag 6 februari. Er worden elke week twee afleveringen van het programma Married at First Sight uitgezonden; elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur  bij RTL 4. Terug- en vooruitkijken kan via Videoland.

Gert-Jan en Toos Vereggen werden meegenomen in het hele avontuur van Gerben. Ondanks dat de camera niet echt hun ‘ding’ was, steunden zij hun zoon volledig en lieten ze alles maar op zich af komen voor het geluk van Gerben. Ook zus Patty steunde Gerben volledig gedurende het avontuur. “En een avontuur is het écht” vertelt Gert-Jan. “Gerben heeft al van alles meegemaakt en gaat ook nog veel meemaken. Maar wij wensen hem natuurlijk het allerbeste en kijken uit naar de afleveringen op TV.”

Over Married at First Sight
Veertien singles durven het liefdesexperiment aan in een nieuw seizoen Married at First Sight. Een team van experts – bestaande uit een gedragsbioloog, een matchmaker, een seksuoloog en een relatiecoach – stelt op basis van de wetenschap de juiste stellen samen.  Ben jij benieuwd of het iets wordt tussen Gerben en zijn match? Vanaf 6 februari kom je erachter!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen