Carnaval voor de jeugd: Voorverkoop van start!

30 jan , 9:00 Nieuws
god242
Het is weer zover! De kaarten voor hét carnavalsfeest van Dongen en omstreken zijn weer in de verkoop gegaan! Op 9, 10 en 11 februari organiseren de Gentlemen of Dongen een groots carnavalsfeest voor de 18-minners van Dongen en omliggende dorpen. Dit jaar zijn de Gentlemen terug met hun Après Ski hut!
Grote publiekstrekkers zijn dit jaar Noise Cartel, Spotify sensatie Hak op de Tak en DR. RUDE, bekend van Defqon1 en Totalloss festival. Maar de rest van de line up liegt er ook niet om! Martin B en JB laten zien wat ze in huis hebben tijdens hun sets. Daarnaast geven we ook lokaal talent een podium met onze huis-DJ DJ ROYOR en Gentlemen’s eigen mr.MR (Mike de Ruijscher). Meer info over onze artiesten via gentlemenofdongen.nl/2024 .
Kaarten voor dit evenement zijn te verkrijgen via de website gentlemenofdongen.nl/kaarten. Om het, zelfs met een strakke line-up, voor iedereen toegankelijk te houden kosten kaarten in de voorverkoop slechts €6,- per avond en €15,- voor alle drie de avonden (exclusief fee’s). Daarnaast kosten consumpties dit jaar slechts €1,50 want: “Carnaval is voor iedereen!”
Ook aan de twijfelaar is gedacht, want aan de deur zijn de kaarten te koop voor €8,- per avond of €20,- voor drie avonden (op vrijdag verkrijgbaar). De organisatie waarschuwt wel: OP = OP.
Meer informatie op gentlemenofdongen.nl of via Whatsapp op 06 23 01 91 45.
Volg de Gentlemen of Dongen op:
o Facebook/Insta/TikTok: Gentlemen of Dongen
o Snapchat: Gentlemen-0162