Binnen zitten in de zomer hoeft geen straf te zijn

Foto:

Ingezonden Reikhalzend kijken we er jaarlijks met zijn allen weer naar uit: de zomermaanden. Vanaf het moment dat de koeien weer buiten in de wei mogen lopen en de eerste zonnestralen doorbreken, haasten we ons snel naar het terras van onze favoriete kroeg om daar met een koel biertje of een rosétje in de hand vitamine D in ons op te nemen. Geldt dat niet voor jou? Dan ben je toch echt niet de enige! Overvolle terrassen zijn weliswaar gezellig, maar je hoofd even lekker leegmaken lukt op die manier toch wat minder goed.

Creëer je eigen hitteplan
Behalve de drukte kan ook de warmte behoorlijk roet in het eten gooien. Want hoe ontspan je nu wanneer je de zweetdruppels over je lijf voelt gutsen? Airconditioning en een comfortabele zitplek klinken voor velen als muziek in de oren, ook al lijken we dat haast niet toe te mogen geven. Maak het jezelf dus zo gemakkelijk mogelijk en creëer thuis een plek die jou helpt weer helemaal tot rust te komen na een lange dag. Kortom: maak je eigen hitteplan. En als dat dus betekent dat je ook in de zomermaanden wat vaker binnen zit, dan kun je dat maar beter op een comfortabele bank doen.

Banken van het in Dongen gevestigde designer merk Montis
Vind jij het tijd voor een nieuwe bank en wil je eens iets anders dan anders? Overweeg dan eens het merk Montis. Dit merk staat voor eenvoud en comfort en zijn creaties zijn klassiek en eigentijds tegelijk. De Montis bank bestaat uit verschillende varianten. Het kwalitatief hoogwaardige design meubelmerk komt van Nederlandse bodem en is gevestigd in Dongen. De Montis Axel, de Montis Daley en de Montis Otis bank behoren tot de paradepaardjes van de collectie. Door een dergelijke designbank tweedehands aan te schaffen bespaar je op de kosten en maak je een voor het milieu duurzame keuze.

Een blikvanger waarop je niet zomaar uitgekeken raakt
Of je nu op zoek bent naar een 3-, 4- of 5-zitsbank, een hoekbank, een chaise longue of een compleet bankstel: wanneer je deze via Whoppah aanschaft, kun je tot wel zeventig procent van de originele aanschafprijs besparen. Met een tweedehands designer bank van Montis haal je een ware blikvanger in huis waarop je niet zomaar uitgekeken raakt. Op jouw Montis bank is binnen zitten in de vele zomers die nog volgen geenszins een straf

Reacties

Cookieinstellingen