Weekendkamp Olympia, Allemaal Olympia!

Foto:

Zo… dat was het dan alweer…. editie 32 van die geweldige Olympia Weekendkamp traditie.

Vrijdag 21 juni 18:00 uur kwamen de eerste auto’s alweer aan bij kampeerboerderij de Mussenberg in Loon op Zand. 30 leiders(sters), ruim 110 jeugdleden van de JO-8 tot en met de JO-19, 4 man kampstaf en 7 man/vrouw keukenstaf stonden weer paraat voor een onvergetelijk weekend! Het was dit jaar een ander weekend dan anders en door de proefwerkweek van de middelbare school moesten er (terecht) wat kids achter de boeken in plaats van genieten van het kamp.

Uiteindelijk tellen er maar een aantal dingen met het weekendkamp:

Slapeloze nachten , veel voetballen, veel frisdrank, ijsjes en snoep, maar vooral…. ALLEMAAL OLYMPIA… want dit komt steeds weer terug bij elk evenement dat deze mooie club organiseert. Prachtig om te zien. Van jong naar oud… allemaal samen, allemaal lachen, allemaal verkleden, allemaal vol in de strijd.

De processierups liet wat bultjes achter, maar dat mocht de pret niet drukken. Helaas, door deze gast was het traditionele huttenbouwen geen mogelijkheid.. maar! We hadden iets extra’s dit jaar… € 1000,00 voor een activiteit namens de hoofdprijs van de grote clubactie. Deze is goed besteed en zo ging de jongste jeugd ( JO-8 tm de JO-13 ) springen in Waalwijk ….JUMP XL!! De oudere jeugd ging lasergamen.

Op zaterdagavond kwam de frietwagen op bezoek en stonden de kinderen te stuiteren voor misschien wel het hoogtepunt van ons mooie kamp… de PLAYBACKSHOW!! Echt iedereen deed weer mee, sterker nog… elk jaar wordt de stijd om de felbegeerde wisseltrofee spannender en spannender.

Zondag stond er weer veel voetbal op het programma en de ouders kwamen rond 14;00 uur weer aan om de kids op te halen. Een extra benoeming voor Ruud van Beek. Deze heeft na overleg de touwtjes van “voorzitter weekendkamp “ achter zich gelaten. Hij kwam nog wel zaterdag kijken omdat ‘t toch blijft kriebelen…. wie weet Ruud! Weet dat je altijd welkom bent! BEDANKT voor alle mooie jaren….

Op naar editie 33…. zet ‘m alvast in de agenda: vrijdag 19-06-2020 tot en met zondag 21-06-2020… Van tevoren krijgen we nog een extra feest; natuurlijk als Olympia 60 jaar bestaat!

Wij willen alle sponsors en Sinterklaas bedanken voor alle bijdragen, zonder jullie zal dit mooie weekend niet mogelijk zijn.

Iedereen een hele fijne zomer gewenst en tot volgend jaar/seizoen!

Groeten de kamp- en keukenstaf !

Bekijk hier meer foto’s van het Olympia kamp.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen