Veel paasactiviteiten bij Atledo

Foto:

Het wordt weer beter weer dus kom paasmaandag 6 april naar Atledo om mee te doen aan een van de diverse activiteiten voor jong en oud op en rond de accommodatie van Atledo.We beginnen om 09.45 uur met een gezamenlijke warming-up!

Lopers/Trimmers
Vervolgens is er om 10 uur voor de lopers en trimmers een trimloop. Deze heeft een recreatief karakter en is bedoeld voor iedereen die graag een keer een langere afstand wil lopen. Het wedstrijdelement is daarbij ondergeschikt. Voor sommigen is het alvast een test op weg naar Dwars door Dongen, voor anderen een afwisseling op het wekelijkse duurloopje. Er zijn genoeg redenen te bedenken om mee te doen. Welke reden je persoonlijk kiest, maakt niets uit als je er maar bij bent.

Het parcours start op de Atledo-accommodatie en loopt vervolgens door het “Bamboebosje” tegenover het Atledo-terrein. Een ronde is ca. 1.200 meter waarbij je de mogelijkheid hebt om maximaal 6 rondes te lopen. Bij elke passage kun je beslissen om eerder te finishen.

Jeugd (t/m C-jun)
Voor de jeugd is er een programma met activiteiten in Paassfeer. De pupillen en CD-junioren starten om 10 uur met een ronde naar eigen keuze van 400 of 1.200 meter. Vervolgens worden er activiteiten georganiseerd, waaronder een estafettespel en natuurlijk een grote eierenzoektocht.

Atletiek op Maat
Atletiek op Maat heeft ook haar eigen programma. Er wordt begonnen met een eierenzoekspel en daarna zijn de activiteiten in de paassfeer afgestemd op de deelnemers.

Inschrijven van de jeugd en Atletiek op Maat bij voorkeur vooraf via de trainers.

Graag zien we je op 6 april samen met broertjes, zusjes, vrienden en/ of vriendinnen aan de start.

Je kunt je (bij voorkeur) vooraf inschrijven via de lijsten in de kantine en anders ter plaatse. Kosten voor deelname € 2,50.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen