Ron Vermeulen overtuigend Dongens Kampioen 2024

jun 18 , 10:12 Sport
vis1806
Afgelopen zondag werd er in de Donge weer het Dongens kampioenschap vaste hengelvissen gehouden.
16 deelnemers hadden zich opgegeven om hun geluk op dit mooie water te beproeven. Nadat iedereen arriveerde en de nummers verloot waren konden ze naar hun vis stek gaan. Om half negen klonk de toeter door de harde wind heen maar gelukkig bleef het droog en de eerste balletjes gingen in het water en maar wachten op de eerste aanbeet. Het parcours was in twee vakken verdeeld in vak A wist Coen van Straaten dit vak te winnen met 2 zeelten te vangen met een gewicht van 4575 gram Jan Nollen werd 2e met 3375 gram, Henk Bakx 3e met 1100 gram.
In vak B daar kwam de grote winnaar met maar liefst 19.275 gram waarvan een mooi aantal brasems en een hoop kleine vis wist Ron Vermeulen het Dongens Kampioenschap 2024 op zijn naam te zetten. Hij was niet te kloppen vandaag en dat wisten ze al van tevoren want op dit steknummer komt ook in de zomeravond van Visserslust meestal de winnaar. Maar je moet het altijd nog wel even doen. Ron gefeliciteerd met dit resultaat. Marie Biemans werd in dit vak 2e met 1200 gram en Henk Hooijmaijers 3e met 900 gram.
vis18062
Bij deze willen we de organisatie bedanken voor het regelen van de mooie prijzen en het regelen van deze mooie viswedstrijd. Volgende week houdt H.S.V. de Ruischvoorn ook hier hun clubwedstrijd