Biljartnieuws Klein-Dongen-Vaart

jun 18 , 10:06 Sport
biljartnieuwbeeld
De derby tussen P.C. Kamp scheeps- en constructiewerken en Corné van den Nieuwenhuizen Schilderwerken is geëindigd in een overwinning voor team Van den Nieuwenhuizen.
In eetcafé ’t Karrewiel in Dongen-Vaart werd het 27-30. Toon Verbunt wist Theo Laros nipt te verschalken. Theo kwam slechts één carambole te kort. Theo maakte nog wel een mooie serie van vijf caramboles en Toon één van vier. Bart Hultermans speelde subliem. Hij was al na 28 beurten bij de finish. Hij maakte een mooie reeks van zeven en kwam uit op het mooie gemiddelde van 1.250. Toch bood Mark Pijnenburg prima weerstand. Hij kwam slechts drie luttele caramboles te kort en kwam uit op het prima gemiddelde van 0.785. Anton Smulders redde de eer tegen Ton Kemmeren. Toch kon hij niet voorkomen dat het een gelijkspel werd.
Verlies C. v.d. Nieuwenhuizen Schilderwerken
In café en zalencentrum de Viersprong in Dongen verloor team Corné van den Nieuwenhuizen Schilderwerken Tilburg met 21 -28 van team ’t Vosje uit Waalwijk. Ton Kemmeren kwam er totaal niet aan te pas. Hij kreeg ook maar 27 beurten. Kopman Willy v.d. Wiel verloor eveneens. Hij kreeg maar 36 beurten. Hij kwam echter maar vijf caramboles te kort. Hij maakte nog wel een mooie serie van vier. Het gemiddelde van 0.888 was goed. Het resultaat echter minder. Bart Hultermans speelde andermaal subliem. In maar 33 beurten spurtte Bart naar de finish. Hij maakte daarbij een voortreffelijke serie van zes caramboles. Hij kwam opnieuw uit boven de één gemiddeld: 1.060. Door dit resultaat staat team Van den Nieuwenhuizen op een tweede plaats. Slechts twee punten achter de koploper. Het gaat deze week op bezoek bij Touché in Hilvarenbeek.
Gelijkspel P.C. Kamp Scheeps- en Constructiewerken
Team P.C. Kamp Scheeps- en Constructiewerken speelde in eetcafé ’t Karrewiel in Dongen-Vaart gelijk tegen team Touché uit Hilvarenbeek. Het werd 25-25. Theo Laros kwam totaal niet in zijn spel en verloor kansloos. Hij kreeg ook maar 34 beurten. Winst was er wel voor Jan Smeekens en Anton Smulders. Jan had maar 37 beurten nodig om over de finish te gaan. Hij kwam uit op het prima gemiddelde van 0.594. Anton had zelfs nog een beurt minder nodig om de winst binnen te halen. Hij kwam uit op het prima moyenne van 0.638. Door dit resultaat handhaaft team Kamp zich in de top van het klassement van de b2 klasse. Het staat nu tweede en heeft maar één punt achterstand op de koploper. Deze week gaat de reis naar Goirle waar wordt aangetreden tegen team BCG.