Patrick de Rooij wint ook de 6e clubwedstrijd

24 sep , 13:30 Sport
vissen1
Afgelopen zondag werd er weer een clubwedstrijd gevist dit keer aan de oude maas te Sprang Capelle.
Negen deelnemers waren op tijd naar de waterkant gekomen om aan de laatste clubwedstrijd van het seizoen deel te nemen. Het weer was weer geweldig voor het tijd van het jaar, zouden de vissen ook zo goed gezind zijn als het weer de voorspelling was niet zo goed als je sommige vissers moet geloven maar zoals het altijd is met vissen de ene dag  niet de andere.
Om half negen klonk het start signaal en de vissers konden beginnen met vissen. Een enkele visser had al vis gevangen terwijl nog niet eens lokvoer had gebracht dit beloofde veel goeds. De vissen waren niet groot maar toch werd er voorntjes gevangen maar ook werden er weer volop grondels gevangen. Om half twaalf klonk opnieuw de toeter dit keer om te stoppen, de weegploeg kwamen langs de vissers om de vangsten te wegen, en de uit slag kon opgemaakt worden zou er een verrassing zijn?
Nee hoor Patrick de Rooij die op stek nummer 1 zat wist hier de winst te pakken en dat was geen verrassing hij wist 2925 gram bij elkaar te vissen. Tweede in dit vak was Wim de Vos met 1775 gram. Eerste in vak B was de staart plek vak winnaar en wie anders dan Ron Vermeulen mocht weer op de staart zijn best gaan doen en hij wist een gewicht van 2425 gram bij elkaar te vangen. Tweede in dit vak werd Emiel van Zelst met 1575 gram.
Het was een mooie competitie met af en toe mooie vangsten en mooi weer. Aanstaande zondag is er de een na laatste viswedstrijd de vrijekoppel wedstrijd aan de Maas bij Niemandland. Tot Dan.