Midweek Bonds Toernooi 2024

21 okt , 13:41 Sport
jdb2110
Half oktober organiseert Jeu de Boules Club Dongen haar vast Midweek Bondstoernooi. Dit boulestoernooi wordt doorgaans in de hal gespeeld vanwege mogelijke barre weersomstan- digheden. Dit jaar was het echter juist andersom: een schitterende mooie en zonnige dag! Alles kon op de buitenbanen gespeeld worden.
Voor dit Bondstoernooi hadden zich aanvankelijk 24 equipes opgegeven, maar uiteindelijk viel er toch een team af wegens ziekte. De WECO, bestaande uit Corrie, Paul en Henk, kon gelukkig alle administratieve zaken op tijd afwerken, zodat er om half 11 begonnen kon worden aan de eerste van de 5 wedstrijden. De computer had de indeling gemaakt, dus was het altijd weer spannend tegen wie er gespeeld moest worden.
Tussendoor was er natuurlijk voldoende tijd en ruimte om wat te drinken en een hapje te eten. Om de dorst te lessen stonden Jopie en Willemieke zoals gewoonlijk fris en fruitig klaar om iedereen van een drankje te voorzien. Voor de inwendige mens kwamen Marian, Tonny en Kees in actie. Naast de gebruikelijke “warme en koude” broodjes was er deze keer ook een heerlijke vers gemaakte goulashsoep. Chefkok Kees Snoeren had hiervoor gezorgd, waarvoor veel dank!!
Na elke gewonnen partij kreeg het winnende team een 2 Euromunt als beloning. Men moest uiteraard wel naar de wedstrijdtafel komen om de uitslag door te geven. Rond 17 uur waren de meeste partijen gespeeld en kon men de balans gaan opmaken. Er waren 4 equipes die alle 5 wedstrijden gewonnen hadden. Het saldo moest uiteindelijk de volgorde bepalen:
1e plaats: Stan Dankers en Nick Schuurbiers 48+ pnt
2e plaats: Marian van Campen en Lies Borbourg 43+ pnt
3e plaats: Jose Boone en Andre van Aken 41+ pnt
4e plaats: Evelyn Roest en Hubert van der Horst 33+ pnt
Wij feliciteren het winnende team en bedanken iedereen die zijn of haar steentje heeft bijgedragen.