Koen de Ruijter speelt partij uit in één beurt

jun 26 , 17:46 Sport
koender
Met 60 deelnemers is het toernooi op zaterdag 4 mei van start gegaan van het van Schijndel Metaal Masters Driebanden toernooi. Het wordt de 33e keer dat het kampioenschap wordt verspeeld. Alle wedstrijden worden gespeeld in Café de Valk.
Na de voorwedstrijden zijn er nog 25 biljarters over die gaan strijden in de kwartfinale. De laatste kwartfinales werden verspeeld op zaterdag 22 juni (op 2 tafels) en zondag 23 juni (1 tafel)
Hier de uitslag van die 3 poules.
poule32606
poule452606
Opmerkelijk resultaat van Koen de Ruijter die zijn 6 te behalen caramboles in 1 beurt wist te behalen, Koen scoorde daarmee natuurlijk de beste partij en ook de hoogste serie in deze kwartfinale, proficiat.
Hier de deelnemers aan die halve finale. Tussen haakjes het aantal te behalen caramboles.
Embert Broekhoven (12) – Rob Houtepen (14) – Herman Anders (10) - Hans Verbunt (8) – Peter Fijneman (6) – Peter van Bragt (6) – Jos Michielsen (6) – Tom Mijnders (8) - Willy van de Wiel (14) en Koen de Ruijter (6) , Koen neemt de plaats in van Tonny Kokx als beste 3e, Tonny heeft afgemeld voor deze halve finale,
De beste 2 uit iedere poule plaatsen zich daarna voor de halve finale. Deze halve finale vindt plaats op zaterdag 29 juni op 2 tafels. De beste 2 en de beste 3e over deze 2 poules plaatsen zich voor de finale. De finale wordt verspeeld op zaterdag 6 juli. De wedstrijden vangen aan om 13.30 uur. Titelverdediger is Mari Loonen. (Mari is uitgeschakeld in de voorwedstrijden). Iedereen veel succes. Supporters zijn uiteraard van harte welkom.