Broer Oomens wint 3e clubwedstrijd

jun 26 , 17:22 Sport
visnieuw
Zondag werd er weer gevist door ons cluppie in de Donge te s ”Gravenmoer. Op dit mooi water is het moeilijk om een vis te vangen, hier kun je soms met een grote vis winnaar worden.
Maar je moet wel in het goede vak komen te zitten, en meest al is dat vak A waar meest al de grotere vissen worden gevangen zoals zeelt en brasems. Het weer was zeer goed en mooi drift in het water ideaal voor een leuke vangst maar helaas ook wel planten groei en takken in het water. Maar helaas de vissen hadden er geen zin om zich te laten vangen hier en daar wat zeer kleine visjes en enkele grote vissen. Maar zoals ik al zei in vak A moest het gebeuren en dat was nu ook het geval daar werden zeelten en een grote brasem gevangen.
Broer Oomens wist die grote brasem in zijn schepnetje te krijgen hij moest 2225 gram uit het water halen, maar daar werd hij mooi algemeen winnaar mee ook had hij nog enkele kleinere vissen gevangen. Patrick de Rooij werd een keer 2e, ook wist hij een grotere vis te vangen een zeelt en wat kleinere vissen wist hij 2950 in zijn net te vangen. In vak B was heel wat minder Ron Vermeulen moest het met 775 gram doen hij wist zijn vak te winnen. Peter Gulinkx werd 2e met 725 gram
Aanstaande zondag weer een vrije koppelwedstrijd die word gehouden op het Buitenpand.
vis2606