Drukbezochte trackmeeting bij Atledo

jul 04 , 12:45 Sport
kogel
Afgelopen week organiseerde Atledo op woensdagavond een trackmeeting op de atletiekbaan.
Atleten kwamen vanuit het hele land naar Dongen om zichzelf en elkaar uit de dagen om mooie prestaties weg te zetten op de verschillende atletiek-onderdelen. Koen Zandvliet stal de show bij het discuswerpen, door zijn 2 kilogram discus over de 43 meter te werpen. Bij het verspringen kwam Cas Weijers in de buurt van de 6 meter grens met zijn sprong van 5.81 meter. De speer van Sven Hurkmans van Fortius stond op 46.68 meter stevig geparkeerd in het gras. Stijn Hendriks tikte de hoogspringlat er pas af bij de hoogte van 1.95 meter.
Dit zijn enkele klinkende prestaties van top-atleten, die de weg naar Dongen hebben gevonden. Samen met zo’n 230 andere atleten, die gemiddeld twee à drie onderdelen deden. Een groots en druk evenement dus, waarbij de onderdelen in een fijne sfeer afgewerkt werden. Ook een korte maar hevige regenbui doet daar geen afbreuk aan!
Na de vakantieperiode, op 1 september, organiseert Atledo wederom een trackmeeting. Dit keer overdag. Iedereen is van harte welkom om langs te komen om eens ‘live’ te zien hoe leuk zo’n atletiekwedstrijd is!