Biljartnieuws Klein-Dongen-Vaart week 42

15 okt , 17:36 Sport
biljartnieuwbeeld 392x222 1
In poolcentrum De Kets in Kaatsheuvel pakte team P.C. Kamp Scheeps- en Constructiewerken de volle winst. Het werd 40-26 tegen team BCG uit Goirle.
Theo Laros en Jos de Bie hielden beiden hun verdediging uitstekend gesloten en pakten allebei de winst. Hun opponenten kwamen beiden twee caramboles te kort om een remise af te dwingen. Kopman Henk Rijken speelde een puike partij. Hij had maar 43 beurten nodig om de finish te bereiken. Hij kwam uit op het goede moyenne van 0.465. Anton Smulders was de man van de wedstrijd. In slechts 30 beurten maakte hij korte metten met zijn tegenstander. Deze kwam er totaal niet aan te pas. Anton liet het schitterende gemiddelde van 0.600 voor zich noteren. Door dit resultaat is team Kamp gestegen naar de vijfde plaats.
Thuiswedstrijd P.C. Kamp
Op vrijdagavond 18 oktober speelt team P.C. Kamp Scheeps- en Constructiewerken een thuiswedstrijd. Het moet het in poolcentrum De Kets in Kaatsheuvel opnemen tegen team De Eekhoorn uit Oosterhout. De wedstrijden beginnen om 19.30 uur.
Biljartsport Districtscompetitie Midden-Brabant driebanden:
Verlies ’t Vaartje
In eetcafé ’t Karrewiel in Dongen-Vaart verloor team ’t Vaartje met 23-30 van team ’t Pleintje uit Dussen. Geen enkele speler wist de winst te pakken. Kopman Mark Pijnenburg kwam totaal niet in zijn spel en verloor volstrekt kansloos. Anton Smulders kwam aan de meet toch nog vier caramboles te kort. Piet Kamp kwam noig het dichtst bij de finish. Hij had nog slechts één luttele carambole nodig om in ieder geval een gelijkspel af te dwingen. Piet kreeg ook maar 41 beurten. Hij kwam uit op het verdienstelijke gemiddelde van 0.439. Hij maaktebovendien een mooie serie van vier. Door dit resultaat is team Kamp gezakt naar de vierde plaats.
Gevoelig verlies team Corné v.d. Nieuwenhuizen
In Sprang-Capelle verloor team Corné van den Nieuwenhuizen Schilderwerken Tilburg met 30-17 van team Landzicht. Ook hier wist geen enkele speler de winst te pakken. Toon Verbunt kwam nog het dichtst bij de finish. Toch kwam ook hij nog vijf caramboles te kort. Hij maakte nog wel een mooie serie van vier caramboles. Leo Loonen en Embert Broekhoven werden beiden geconfronteerd met sterke optredens van hun tegenstrevers. Leo kreeg maar 39 beurten en Embert zelfs maar 36. Tegen zulks machtsvertoon hadden zij deze keer geen adequaat antwoord. Door dit resultaat is team Van den Nieuwenhuizen gezakt naar de zestiende plaats.
C. v.d. Nieuwenhuizen Schilderwerken thuis
Op donderdagavond 17 oktober speelt team ’t Vaartje een thuiswedstrijd. Het moet het dan in café en zalencentrum De Viersprong in Dongen opnemen tegen team Ut Sandoel uit Raamsdonksveer. De wedstrijden beginnen om 19.30 uur. Deze week gaat team ’t Vaartje op bezoek bij team BSV in Waalwijk.