Biljartnieuws Klein-Dongen-Vaart week 38

16 sep , 16:33 Sport
biljartnieuwbeeld 392x222 1
In Kaatsheuvel pakte team P.C. Kamp Scheeps- en Constructiewerken de winst in poolcentrum De Kets. Met 36-27 werd team de Eekhoorn uit Oosterhout verslagen.
De enige verliespartij kwam op naam van Theo Laros. Theo kreeg ook maar 39 beurten. Piet Kamp loodste de winst binnen. Hij hield de verdediging goed gesloten en stevende zo op de winst af. Zijn opponHenk Rijken was er een mooie winstpartij. Henk had slechts 40 beurten nodig om de finishlijn te passeren. Hij gaf hiermee zijn opponent geen schijn van kans. Hij kwam uit op het gemiddelde van 0.500 precies. Hij maakte bovendien een fraaie serie van vijf caramboles. Jos de Bie debuteerde met een puike partij. In maar 37 beurten spurtte Jos naar de finish. Ook hij liet zijn tegenstander volstrekt kansloos. Hij liet in deze eerste partij voor hem zien dat hij een waardevolle aanvulling voor het team is. Komende week gaat team Kamp op bezoek bij team ’t Hartje in Oosterhout
Biljartsport Districtscompetitie Midden-Brabant driebanden:
Winst ’t Vaartje
In Oosterhout pakte team ’t Vaartje tegen team BCD de winst met 23-28. De enige verliespartij kwam op naam van Piet Kamp. Piet kreeg echter ook maar 27 beurten. Toch kwam Piet slechts twee caramboles te kort. Mark Pijnenburg hield de verdediging uitstekend gesloten. Hij haalde hiermee zijn tegenstrever volledig uit zijn spel. Hij pakte vervolgens zelf de winst. Gelegenheidskopman Leo Loonen speelde degelijk. Met een serie van vijf gaf ook hij zijn rivaal weinig kans. In eetcafé ’t Karrewiel in Dongen-Vaart speelt team ’t Vaartje op donderdag 19 september tegen B.V. De Oude Ploeg uit Herpt. De wedstrijd begint om 19.30 uur.
Verlies Corné v.d. Nieuwenhuizen
In Werkendam verloor team Corné van den Nieuwenhuizen Schilderwerken Tilburg met 28 23 van team B.V. Werkendam. Ton Kemmeren kreeg slechts 35 beurten en was volstrekt kansloos. Kopman Bart Hultermans kreeg maar 43 beurten. Toch kwam hij slechts één luttele carambole te kort. Hij maakte nog wel een fantastische serie van zeven caramboles. Toon Verbunt redde de eer. In een slepende partij haalde hij de winst wel naar zich toe. Op donderdagavond 19 september speelt team Van den Nieuwenhuizen in café en zalencentrum De Viersprong in Dongen tegen team HMS uit Sprang-Capelle. De wedstrijd begint om 19.30 uur.