Darts: Ramon Bressers wint afsluitingstoernooi Zomercompetitie

14 jul , 17:32 Sport
dartsnieuw 392x222 1
Zaterdag 13 juli werd de zomercompetitie afgesloten met een gratis single toernooi en aansluitend de prijsuitreiking.
De opkomst was met 23 deelnemers redelijk te noemen. The 26’ers brachten de meeste deelnemers aan de start en kregen hiervoor € 25. Het toernooi werd verspeeld volgens het k.o. systeem met een verliezersronde.
Ramon Bressers werd finalist door winst op Martin Evertse, Marik Sterkens, Raymond Paapen en Hans de Jong. Tim Vervoort versloeg achtereenvolgens Dennis van Strien, Sandra Akkermans, Jeffrey Siemons en Dennis van Bree en werd mede finalist. In de finale was Ramon niet af te stoppen door Tim en won met 5-0 het toernooi, proficiat.


v.l.n.r. winnaar Ramon, Hans, Dennis en Tim
Jan Willem Siemons klopte Jurgen Evers met 4-1 in de finale van de verliezersronde.


Jan Willem en Jurgen
Er werd in totaal 4 keer een 180 gescoord. 2x 180 was er voor Ramon Bressers en 1x voor Dennis van Bree en Dennis van Strien. De hoogste uitworp was voor Mark Lodewijks met 102.
De uitslag:
Winnaarsronde:
  1. Ramon Bressers
  2. Tim Vervoort
  3. Dennis van Bree en Hans de Jong
  4. Jeffrey Siemons, Jorg Blom, Randy Biemans en Raymond Paapen
Verliezersronde;
  1. Jan Willem Siemons
  2. Jurgen Evers
  3. Dylan de Ruysscher en Dennis van Strien
Aansluitend vond de prijsuitreiking plaats. In de eredivisie wisten the dartons de titel te behalen, the 26’ers eindigde op plaats 2 en op dreef 12 op plaats 3. Beste speler werden Keano Paapen en Mark Goos die al hun single wedstrijden wisten te winnen. De hoogste uitworp ging naar Bart Willemse, van nie te pijle, met 157 punten. In totaal werd er 54 keer 180 gegooid in de eredivisie, vorig seizoen was dat 39 keer. Randy Biemans van trotse pijlen scoorde de meeste met 6 stuks.


Kampioen the dartons
In de eerste-divisie ging de titel naar de pijlenkeilers, new bundy’s eindigde op plaats 2 en Falcon op plaats 3. Beste speler werden Hans de Jong, van het karrewiel 13 en Marik Sterkens, van Falcon, met 11 keer winst en 1 keer verlies.


Hans en Marik beste spelers.
Joop van Beek, van pijlenkeilers behaalde de hoogste uitworp met 142. Er werd 16 keer 180 gegooid, vorig seizoen waren dat er 8.


Pijlenkeilers kampioen eerste divisie.
De teams of spelers die een prijs hebben gewonnen en niet aanwezig waren bij de prijsuitreiking kunnen hun prijs opeisen tot en met 1 augustus, stuur een appje naar onze penningmeester Bas van der Borst (06-81821837) met daarop je rekeningnummer en het geld wordt gestort.
Na 1 augustus gaan de niet opgevraagde prijzen terug in de kas van de penningmeester.
Hiermede kwam een einde aan de zomercompetitie en gaan we de accu opladen voor het nieuwe seizoen die van start gaat begin september. De inschrijfformulieren voor de nieuwe competitie zijn al verstuurd via de mail. Captains met een inlogcode kunnen hun team ook online in schrijven op www.dartsdongen.nl
De inschrijving dient plaats te vinden voor Zondag 18 augustus.
Daarna vindt er een vergadering plaats op vrijdag 23 augustus aanvang 21 uur in café de valk
Eventueel nieuwe teams kunnen voor nadere informatie contact opnemen met Jan Smans, tel. 312742 of per e mail [email protected] of op de homepage www.dartsdongen.nl
Allemaal alvast een prettige vakantie toegewenst.