Piet Leandertrofee 2024 voor Reactor

15 jul , 16:03 Nieuws
reactor
De Piet Leander Wisseltrofee wordt dit jaar voor de 28ste keer uitgereikt aan de attractie met de meest klantvriendelijkheid, presentatie en netheid.
De jury, bestaande uit: Johan de Man, Con Verdaasdonk en Piet Scheepers, heeft uit de diverse uiteenlopende attracties uiteindelijk een winnaar kunnen aanwijzen: de Reactor van exploitant de firma Boesveld.

Juryrapport Piet Leander Wisseltrofee 2024.

De jaarlijkse uitreiking van de Piet Leander Wisseltrofee is in 1995 in het leven geroepen, nadat Dongen in 1994 uitgeroepen was tot BOVAK-kermisstad van Nederland. Deze prijs is vernoemd naar de overleden Piet Leander, de man die mede de Dongense kermis heeft gebracht tot het huidige evenement.

De jury, bestaande uit Johan de Man, Piet Scheepers en Con Verdaasdonk, wil op de eerste plaats een compliment maken aan de organiserende stichting die gezorgd heeft voor een aanbod aan attracties dat voor een ieder wat wils biedt. Alle attracties zien er goed uit en zijn tip top in orde.

De keuze van de winnaar was dan ook geen gemakkelijke. Klantvriendelijkheid, service en netheid zijn zaken waarop de jury speciaal heeft gelet. Er is gekozen voor een attractie die een spectaculaire ervaring biedt en de bezoekers bijna letterlijk in de zevende hemel brengt.

Wat uiteindelijk de doorslag heeft gegeven is de wijze van exploiteren. Alles wordt uit de kast gehaald om de bezoekers het ultieme plezier te geven. De bezoekers “staan soms daadwerkelijk bijna in vuur en vlam”.

De winnende attractie is de Reactor van exploitant de fa. T. Boesveld.

Gefeliciteerd met deze onderscheiding.

De jury.