Bart Hultermans scoort een serie van 9 bij van Schijndel Masters Driebanden in De Valk

Foto: Pixabay/wadesign

Met 60 deelnemers is het toernooi op zaterdag 4 mei van start gegaan. Het wordt de 33e keer dat het kampioenschap wordt verspeeld, de wedstrijden vinden allemaal plaats in Café De Valk.

In de voorwedstrijden wordt er gespeeld in 12 poules van 5. De beste 2 uit iedere poule plaatsen zich voor de kwartfinale, ook de beste nummer 3 over deze 12 poules gaat naar de kwartfinale. Verleden week zaterdag 18 mei werden weer 2 poules verspeeld voor dit kampioenschap.

De beste partij is nog steeds in handen van Jos Rutters en Dick van Zwietering, die hun partij in 4 beurten uitspeelden. De hoogste serie, procentueel, is in het bezit van Koen de Ruijter met 6 caramboles. Komend weekend staan de laatste poule wedstrijden op het programma.

De deelnemers voor a.s. zaterdag 25 mei (er wordt dan gespeeld op 2 biljarts) zijn: Arnold Willemsen, Arjan de Jong , Jan Leemans, Toon van Spaandonk, Richard Smans, Peter Ackermans, Toon Brabers, Corné van Beijsterveld, Henny Gommeren en Johan Nieuwenhuizen

De deelnemers voor a.s. zondag 26 mei (ook dan wordt er gespeeld p[ 2 tafels) zijn: Paul de Jong, Leo Peeters, Hans Oerlemans, Hans de Rooij, Rob Houtepen, Jos Michielsen, Hans Verbunt, Rob Kuipers, regerend kampioen Mari Loonen en Ad Siemons.

Iedereen veel succes.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen