Biljartnieuws Klein-Dongen-Vaart

Foto: Wikipedia

In poolcentrum De Kets in Kaatsheuvel won team P.C. Kamp Scheeps- en Constructiewerken met 36-35 van team Prinsenhoeven uit Tilburg.

Verlies was er voor Henk Rijken en Jan Smeekens. Jan is reserve op de grote tafel en kwam totaal niet in zijn spel. Hierdoor verloor hij kansloos. Kopman Henk Rijken kreeg maar 38 beurten. Toch kwam hij slechts twee luttele caramboles te kort. Hij kwam uit op het prachtige gemiddelde van 0.473. Winst was er wel voor Piet Kamp en Theo Laros. Piet speelde een geweldige partij en was al na slechts 33 beurten bij de finish. Hij kwam uit op het sublieme gemiddelde van 0.454. Hij was echter niet de beste speler. Dat was Theo, die zelfs maar 25 beurten nodig had. Hij kwam uit op het buitengewoon fraaie gemiddelde van 0.720. Henk, Theo en Piet maakten ook allemaal een prachtige serie van vier caramboles. Door dit resultaat is team Kamp opgeklommen naar de zesde plaats. Deze week gaat team Kamp, onderdeel van biljartvereniging ’t Vaartje op bezoek bij team Cortini in Oosterhout.

Biljartsport Districtscompetitie Midden-Brabant driebanden:

Volle winst team Corné van den Nieuwenhuizen
In café zalencentrum De Viersprong in Dongen pakte team Corné van den Nieuwenhuizen Schilderwerken Tilburg de volle winst. Het werd 30-20 tegen team HMS uit Sprang-Capelle. Embert Broekhoven speelde een gedegen partij. Op deze manier loodste hij zijn partij bekwaam naar de winst. Hij maakte bovendien een fraaie reeks van vijf caramboles. Ook Ton Kemmeren maakte zo’n serie. Ton had zelfs maar 34 beurten nodig om over de eindstreep te gaan. Hij zette het prima gemiddelde van 0.794 neer. Ruim voldoende voor de winst. Toon Verbunt maakte het succes compleet. Ook Toon won in slechts 44 beurten. Hij kwam uit op het puike gemiddelde van 0.522. Door dit resultaat is team Van den Nieuwenhuizen opgeklommen naar de negende plaats.

Winst team ’t Vaartje
In eetcafé ‘t Karrewiel in Dongen-Vaart won team ’t Vaartje met 26-24 van team ’t Pleintje uit Dussen. De enige verliespartij kwam op naam van kopman Mark Pijnenburg. Mark kreeg ook maar 38 beurten. Winst was er wel voor Henk Rijken en Anton Smulders. Henk hield de verdediging uitstekend gesloten en loodste zo de partij bekwaam naar de winst. Anton speelde uitstekend. Hij spurtte in maar 37 beurten naar de eindstreep. Hij kwam uit op het formidabele gemiddelde van 0.621. Door dit resultaat staat team ’t Vaartje vooralsnog op de tiende plaats.

Van den Nieuwenhuizen en ‘t Vaartje uit
Team Corné van den Nieuwenhuizen speelt deze week een uitwedstrijd. Het moet het in Kaatsheuvel opnemen tegen team Ut Straotje. Team ’t vaartje gaat op bezoek bij team BSV in Waalwijk.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen