DA Ingrid Liberty dames 1 laat thuis punten liggen

Afgelopen zondag 10 maart was het weer tijd om voor eigen publiek te spelen. De dames van Liberty namen het op tegen de studenten uit Delft; Dopie dames 1.

In het eerste kwart wist Liberty het spel goed te verdelen en ontstonden hier en daar kansen. Zo wist invalster Nina van den Oudenhoven de bal strak in het goal te slaan en opende Liberty dames 1, onder luidt applaus, de score met 1-0. In de hoop dit vast te houden werd er begonnen aan het tweede kwart. Jammer genoeg lukte het Dopie om halverwege kwart twee de gelijkmaker te maken; 1-1. Ondanks sterke verdedigingsacties en een aantal mooie aanvallen naar voren wist Dopie tussen de verdediging door nog een bal binnen te tikken; 1-2. Na de rust, waarin coach Pieter ’t Hart de meiden een pep-talk gaf, begon de tweede helft. Aan beide kanten vielen er veel kansen, maar die werden niet afgemaakt.

Zo blijft de eindstand 1-2 en mogen de dames van Liberty deze week werken aan hun verbeterpunten. Aankomende zondag 17 maart zal DA Ingrid Liberty dames 1 het nogmaals thuis opnemen tegen Pijnacker.