Biljartnieuws Klein-Dongen-Vaart

Foto: Wikipedia

Op vrijdagavond 15 maart speelt team P.C. Kamp Scheeps- en Constructiewerken in poolcentrum de Kets in Kaatsheuvel een thuiswedstrijd. Het moet het dan opnemen tegen team Prinsenhoeven uit Tilburg. Team Prinsenhoeven staat nu op een prima tweede plaats. Het belooft derhalve een moeilijke opgave te worden. De wedstrijd begint om 19.30 uur.

Biljartsport Districtscompetitie Midden-Brabant driebanden:

Gelijkspel team ’t Vaartje
In eetcafé ‘t Karrewiel in Dongen-Vaart speelde team ’t Vaartje met 29-29 gelijk tegen team Concorodia uit Heusden. Anton Smulders was de enige die verloor. Hij kwam aan de meet echter maar één luttele carambole te kort. Een gelijkspel was er voor Jan Smeekens. Jan speelde niet groots, maar hield de verdediging uitstekend gesloten. Jan wist hier nog wel een puntje uit het vuur te slepen. Winst was er wel voor Piet Kamp. Piet speelde een puike partij. Hij had slechts 38 beurten nodig om over de eindstreep te gaan. Hij zette het fraaie gemiddelde van 0.421 neer. Hij maakte bovendien een fraaie reeks van vier caramboles. Ook Anton wist een serie van vier te produceren. Door dit resultaat is team ’t Vaartje gestegen naar de tiende plaats.

Nipt verlies Corné van den Nieuwenhuizen
In Sprang-Capelle verloor team Corné van den Nieuwenhuizen Schilderwerken Tilburg met 28-27 van team Landzicht. De enige verliespartij kwam op naam van Ton Kemmeren. Ton kreeg ook maar 39 beurten. Winst was er wel voor Embert Broekhoven en Toon Verbunt. Embert speelde gedegen. Hij loodste op deze manier de partij fraai naar de winst. Hij maakte bovendien een serie van vier caramboles. Toon Verbunt speelde uitstekend. Hij had maar 41 beurten nodig om de finish lijn te passeren. Team Van den Nieuwenhuizen handhaaft zich op de 14 de plaats.

Corné van den Nieuwenhuizen en ‘t Vaartje thuis
Team Corné van den Nieuwenhuizen speelt op donderdagavond 14 maart een thuiswedstrijd. Het moet het op die datum in café zalencentrum De Viersprong in Dongen opnemen tegen team H.M.S. uit Sprang-Capelle. Het belooft een lastig karwei te worden. Team HMS staat op dit moment aan de leiding van het klassement. Team ’t Vaartje moet het op die dag in eetcafé ’t Karrewiel opnemen tegen team ’t Pleintje nuit Dussen. De wedstrijden beginnen om 19.30 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen