Biljartnieuws Klein-Dongen-Vaart

Foto: Wikipedia

In Made verloor team P.C. Kamp Scheeps- en Constructiewerken opnieuw Dit keer werd het 36-30 voor team ’t Steegje. Kopman

Henk Rijken bleef slechts drie caramboles verwijderd van de finish en Anton Smulders maar vier. Dit betekende echter wel verlies. Piet Kamp kreeg weinig kans. Zijn rivaal was al na 27 beurten bij het eindstation. De eer werd gered door Theo Laros. Theo hield de verdediging uitstekend gesloten en manoeuvreerde zo bekwaam naar de eindstreep. Op dit moment staat team Kamp op een zevende plaats.

P.C. Kamp thuis
In poolcentrum de Kets in Kaatsheuvel moet team Kamp het op vrijdagavond 26 januari opnemen tegen team De Eekhoorn uit Oosterhout. De wedstrijd begint om 19.30 uur.

Biljartsport Districtscompetitie Midden-Brabant driebanden-klein:

Winst ’t Vaartje
In café ’t Karrewiel in Dongen-Vaart won team ’t Vaartje met 26-23 van team ’t Steegje uit Made. De enige verliespartij kwam op naam van Henk Rijken. Henk hield de verdediging uitstekend gesloten maar verzuimde zelf te scoren. Hiermee werd verlies onvermijdelijk. Kopman Mark Pijnenburg had slechts 37 beurten nodig om zijn tegenstander af te troeven. Hij kwam uit op het mooie moyenne van 0.783. Winst was er ook voor Anton Smulders. Anton spurtte in maar 33 beurten naar de eindstreep. En gaf hiermee zijn tegenstrever weinig kans. Hij kwam uit op het mooie gemiddelde van 0.696 en maakte bovendien een fraaie serie van vier caramboles. Op dit moment staat team ’t Vaartje 13e, maar het heeft wel een wedstrijd minder gespeeld. Deze week gaat team ’t Vaartje op bezoek bij team De Eekhoorn in Oosterhout.

Verlies team Van den Nieuwenhuizen
In café en zalencentrum De Viersprong in Dongen verloor team Corné van den Nieuwenhuizen Schilderwerken Tilburg met 24- 28 van team BV Werkendam. Verlies was er voor Embert Broekhoven en Toon Verbunt. Toon kreeg echter maar 38 beurten en Embert maar 42. Embert kwam slechts drie caramboles te kort. De enige winstpartij ging naar Ton Kemmeren.Ton wist in de slotfase zijn opponent net de loef af te steken. Team Van den Nieuwenhuizen staat nu veertiende. Komende week speelt dit team een uitwedstrijd. Het moet het dan in café de Gouden Leeuw opnemen tegen team Golden Collection.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen