Biljartnieuws Klein-Dongen-Vaart

Foto: Wikipedia

In Hilvarenbeek verloor team P.C. Kamp Scheeps- en Constructiewerken met 34-31 van team Touché.

Verlies was er voor Leo Loonen en Theo Laros. Beide biljarters kregen ook maar 37 beurten. Piet Kamp hield de verdediging uitstekend gesloten. Hij loodste zijn partij bekwaam naar de winst. Ook Mark Pijnenburg legde een degelijke partij op het groene laken. Hij kwam uit op het goede gemiddelde van 0.456 en maakte een mooie serie van drie caramboles. Door dit resultaat staat team Kamp nu op de zevende plaats. Deze week gaat team Kamp op bezoek bij huisgenoot Nooit Volleerd in poolcentrum de Kets in Kaatsheuvel.

Biljartsport Districtscompetitie Midden-Brabant driebanden-klein:

Gevoelig verlies Corné v.d. Nieuwenhuizen Schilderwerken
In café en zalencentrum de Viersprong in Dongen verloor team Corné van den Nieuwenhuizen Schilderwerken Tilburg met 19 – 30 van team Ut Sandoel uit Raamsdonksveer. Kopman Embert Broekhoven kwam er totaal niet aan te pas. Hij verloor kansloos. Toon Verbunt en Ton Kemmeren waren beide dichtbij de finish. Toch kwamen ze allebei bij de meet drie caramboles te kort. Ton kwam uit op het goede gemiddelde van 0.594. Hij maakte bovendien een mooie serie van vijf caramboles. Toon maakte een prima reeks van vier. Door dit resultaat staat team Van den Nieuwenhuizen nu 15e.

Corné v.d. Nieuwenhuizen en ’t Vaartje uit
Deze week speelt team Corné van den Nieuwenhuizen Schilderwerken een uitwedstrijd tegen team Landzicht uit Sprang-Capelle. Team ’t Vaartje gaat op bezoek bij team Werkendam.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen