Petanque…..een sport “met ballen”, ook voor jou!

Foto: CC0 Creative Commons

Over een paar jaar bestaat Jeu de Boules Club Dongen een halve EEUW! Dat betekent dat deze sport in onze gemeente Dongen al bijna 50 jaar bestaat. Wat met een paar enthousiastelingen begon in Park Vredeoord (Hoge Ham), groeide uit tot een bloeiende vereniging met op dit moment een prachtige accommodatie.

Jeu-de-boules-club Dongen is een actieve vereniging, waar voor de leden veel georganiseerd wordt. Er worden veel in- en ook externe toernooien gespeeld. De Jeu-de-boules-sport wordt merkbaar steeds populairder.

Om vooral ook mensen, die overdag (nog) niet kunnen spelen door werk of studie, de gelegenheid te geven om te gaan boulen, gaan wij op MAANDAGAVOND een extra speelavond inplannen. Onze club beschikt over ruim 20 buitenbanen, terwijl er ook op 14 binnen-banen in onze grote hal gespeeld kan worden. Jeu-de-boules dus zowel ’s zomers als ’s winters. Onze schitterende locatie vind je tussen zwembad de Vennen en de Dongense handbalvereniging. Van het parkeerterrein loop je naar links richting de alom bekende kanovijver.

Vanaf MAANDAGAVOND 20 november gaan we hiermee starten van 19.00 – 21.00 uur. Natuurlijk is er na afloop gelegenheid om in ons clubhuis “Le Repos” met anderen nog gezellig wat na te kletsen onder het genot van een drankje. Wil je liever al eerder eens komen kijken en de sfeer proeven? Loop dan gerust een keer op een van de andere speeldagen (dinsdagmiddag, woensdagavond, zaterdagmiddag en/of zondagmorgen) even binnen.

Je bent van HARTE welkom.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen