Nipte overwinning voor DA Ingrid Liberty dames 1

Foto:

Op zondag 14 mei stond de belangrijke wedstrijd tegen Spijkenisse op het programma voor DA Ingrid Liberty dames 1.

De dames wisten dat ze geen punten mochten laten liggen, dus zetten ze alles op alles om scherp aan de wedstrijd te beginnen. Dit gebeurde ook in het eerste kwart. Er werden ontzettend veel kansen gecreëerd, maar een doelpunt bleef uit. Totdat Daphne Pijnenburg een mooie voorzet gaf op Jill Voskuil, die de score opende! 1-0 voor Liberty. De kansen bleven komen, maar er werd niet meer gescoord.

Het tweede kwart was daarentegen niet scherp en er werden minder kansen gecreëerd, wat Spijkenisse terug in de wedstrijd kon brengen. Dat deden ze dan ook door de 1-1 te maken. Het lukte de meiden niet om de spirit van het eerste kwart weer terug te krijgen. Uiteindelijk werd in het vierde kwart nog wat gas bij gegeven. Femke Kuppens maakte daarbij een mooie actie waardoor Chelsea van Helmond de bal in het goal kon tikken. Eindelijk was daar de verlossende 2-1.

Met nog best wat minuten te spelen werd het nog spannend. Uiteindelijk wisten de dames de winst over de streep te trekken. Helaas met minder goed spel dan ze zouden kunnen, maar de drie punten zijn binnen! Op zondag 21 mei staat de belangrijke wedstrijd tegen de gedeelde nummer één Pijnacker dames 1 op het programma. Deze wedstrijd zal thuis om 12:45 gespeeld worden. De dames kunnen alle steun goed gebruiken, dus kom ze vooral aanmoedigen. Aansluitend speelt heren 1 tevens een belangrijke wedstrijd tegen degradatie en zal er afgesloten worden met een derde helft.

 

 

 

Cookieinstellingen