Atledo Only openingswedstrijd

Onze 1e wedstrijd op ons nieuwe baan is een feit en wat was het heerlijk. Zoveel blije gezichten een fantastisch sfeertje dat hadden we nodig. Het weer viel reuze mee en met het zonnetje hier en daar was het prima te doen.

Deze keer ook een wedstrijd voor de Specials van Atledo. En wat leuk dat bijna iedereen aanwezig was. Ze hebben genoten en ouders, begeleiders en trainers misschien nog wel meer. Ondanks dat ze een paar maanden binnen hebben getraind en dat buiten door de kou een paar trainingen waren gecanceld, hebben ze toch laten zien wat ze waard zijn. En dit is pas het begin van het seizoen dus dat beloofd nog wat. En van onderlinge strijd zullen we maar zwijgen, het zijn vrienden en maatjes voor het leven en staan klaar voor iedereen! Voor deze kanjers lagen ook prestatiediploma’s en medailles klaar en dat was absoluut dik verdient!

De pupillen waren met een grote groep aanwezig en wat leuk om alle kinderen zo enthousiast te zien sporten. Met een lach en een traan hebben zij weer een hele hoop persoonlijke records verbroken. Voor veel pupillen was dit zelfs de eerste keer een wedstrijd op een atletiekbaan en dat brengt natuurlijk wel extra spanning mee. Maar ze hebben zich er super goed doorheen geslagen en ik voorspel dat ze nu het Atledo virus hebben opgelopen en vaker mee gaan doen. Na afloop kregen ook alle pupillen een prestatiediploma en voor sommige lagen er zelfs medailles klaar.

Pupillen klaar voor de start!

De junioren, senioren en masters mogen wij in dit rijtje zeker niet vergeten. Wat mij toch altijd opvalt is dat er totaal geen strijd is tussen elkaar… hoewel… er een aantal toch even moesten laten weten dat ze het iets beter hadden gedaan. En zelfs 1 master die nog nooit technisch atletiek had gedaan deed gewoon mee. Wauw dan heb je lef. Maar ach wat maakt het op zo’n dag eigenlijk uit wat je behaald. Het meedoen en de gezelligheid is toch het allerbelangrijkste.

En dan sluiten we af met wederom een bedankje voor alle vrijwilligers die deze dag tot een succes hebben gebracht. Zonder jullie geen wedstrijd. Bedankt!!

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen