Spetterende verenigingsdag HV Dongen

Op zondag 12 maart organiseerde handbalvereniging HV Dongen een verenigingsdag mede als bedankje voor de sponsoren en het showen van de nieuwe tenues. De handbalvereniging heeft afscheid genomen van de geel, blauwe kleuren, maar staan nu te stralen in geel/zwart.

De dag werd geopend met een wedstrijd van onze D jeugd. Zij speelde een wedstrijd tegen Blauw Wit. Vervolgens keken we naar een bloedstollende wedstrijd van de D1. Zij speelde tegen Avanti en verloren in de laatste seconde. Eindstand 12-13. Daarna speelde de C-jeugd een wedstrijd tegen Groesbeeks Glorie. Deze wedstrijd won HV Dongen met vlag en wimpel. En toen, toen kwamen de heren 1. De heren speelde tegen de nummer 1 Dynamico, die vandaag kampioen konden worden. De verwachting was dat ze flink zouden verliezen, maar met een ruststand van 13-13 deden de heren van Dongen het fantastisch.

Midden op de middag, het belangrijkste van de dag!!! In de kantine werden alle sponsoren persoonlijk bedankt. Nogmaals BEDANKT! Helaas na de rust wisten de heren het niet vast te houden en verloren ze met 25-31. Van de heren over naar weer een dames wedstrijd. De B-jeugd. Ook de wedstrijd van de B-jeugd die volgde was spannend, wat een spannende dag! Helaas op de valreep verloren ze met 11-15. En toen kwamen de dames senioren, ook die wedstrijd was zwaar bevochten. Ze stonden nagenoeg de hele wedstrijd met 1 puntje achter. In de laatste 2 minuten gingen ze eroverheen. Winst 25-23. Vooral Vivienne die had een paar rake klappers en een pirouette. Kaassouffle!!! De heren 2 sloten de dag af, met een debuut voor Wiebe. Welkom Wiebe….

De dag werd feestelijk afgesloten met een Karaoke. Alle supporters bedankt. De hele dag heeft de sporthal bomvol gezeten!!