Biljartnieuws Klein-Dongen-Vaart

Foto: Wikipedia

Afgelopen week speelde team Corné van den Nieuwenhuizen Schilderwerken in Oosterhout tegen team de Eekhoorn. Er werd met 20-38 verloren.

De enige winstpartij kwam op naam van Toon Verbunt. Verlies was er voor Ad Faro, Embert Broekhoven en Ton Kemmeren. Ad kwam aan de meet nog vier caramboles te kort. Ton struikelde op vijf caramboles van de finish. Embert kreeg maar 44 beurten en verloor kansloos. Ad maakte nog wel een fraaie serie van vijf.

Derby P.C. Kamp – C. v.d. Nieuwenhuizen
Op vrijdagavond 17 maart speelt team P.C. Kamp Scheeps- en Constructiewerken in poolcentrum de Kets tegen team Corné v.d. Nieuwenhuizen een thuiswedstrijd. De teams van ’t Vaartje nemen het op die dag tegen elkaar op. Het belooft dus een interessante ontmoeting te worden De wedstrijd begint om 19.30 uur.

Biljartsport Districtscompetitie Midden-Brabant driebanden-klein:

Verlies team ‘t Vaartje
In café ’t Karrewiel in Dongen-Vaart verloor team ’t Vaartje ondanks twee winstpartijen. Bert van den Hooff trok met gedegen spel de partij naar zich toe. Zijn opponent behoefde nog maar één carambole te halen, toen Bert de partij met een mooie serie van drie uitspeelde. Frans Kemmeren kreeg weinig kans. Zijn rivaal was al na 39 beurten bij de eindstreep. Deze maakte onder meer een serie van zes en een serie van vijf. Tegen zoveel geweld was Ton niet bestand. Kopman Mark Pijnenburg pakte vervolgens de winst wel. Na een stroef begin kwam Mark helemaal op stoom. Op deze manier haalde hij de partij alsnog binnen. Hij maakte bovendien een mooie serie van vier caramboles. Mark kwam uit op het degelijke gemiddelde van 0.557. Door dit resultaat is team ’t Vaartje gezakt naar de achtste plaats.

Verlies Zeloo Financiële Dienstverlening
In Sprang-Capelle verloor team Zeloo Financiële Dienstverlening met 30—25 van team HMS. De enige winstpartij kwam op naam van Ton Kemmeren.Ton speelde een degelijke partij en kwam uit op 0.540 gemiddeld. Embert Broekhoven kwam niet in zijn spel en verloor. Ook voor reserve Theo Laros was er verlies. Theo kreeg ook maar 38 beurten. Hij zette het mooie moyenne van 0.526 neer en maakte bovendien een geweldige serie van acht caramboles. Met dit resultaat zakt team Zeloo naar de negende plaats.

Zeloo thuis
In café de Viersprong in Dongen speelt team Zeloo Financiële Dienstverlening op donderdag 16 maart een thuiswedstrijd tegen team BV Werkendam. Team Zeloo heeft de winst nodig om de negatieve spiraal om te buigen. De wedstrijd begint om 19.30 uur. Team ’t Vaartje gaat deze week op bezoek bij team De Oude Ploeg in Herpt.

 

Reacties

Cookieinstellingen