Biljartnieuws Klein-Dongen-Vaart

15 feb 2023, 22:58 Sport
biljartnieuwbeeld
In Oosterhout pakte team Corné van den Nieuwenhuizen Schilderwerken Tilburg de volle winst. Er werd met 20-40 gewonnen van team de Eekhoorn. Ton Kemmeren was na 49 beurten bij de finish. Hij speelde de langste partij. Leo Loonen had met 47 beurten. Twee beurten minder nodig.
Toon Verbunt maakte een mooie serie van vier en was al na 43 beurten bij de finish. Hij zette het voor hem mooie gemiddelde van 0.348 neer. Kopman Ad Faro was de beste man. Met een serie van vijf was hij al in 39 beurten bij de finish. Hij liet het fraaie gemiddelde van 0.743 voor zich noteren. Door dit resultaat handhaaft team Van den Nieuwenhuizen zich op de negende plaats.
Dubbel verlies P.C. Kamp
Voor team P.C. Kamp Scheeps- en Constructiewerken stonden er deze week twee wedstrijden op het programma. Tegen ’t Hartje was het een spannende strijd die met 32-30 verloren ging. Winst was er voor Henk Rijken en Jan Smeekens. Henk speelde degelijk en maakte bovendien een mooie serie van vier. Jan hield de verdediging goed gesloten en sleepte zo de winst binnen. Theo Laros kwam totaal niet in zijn spel en verloor kansloos. Kopman Mark Pijnenburg kreeg slechts 21 beurten en dat was zelfs voor Mark deze keer te veel van het goede. Daarna speelde het in Poolcentrum Kaatsheuvel tegen team de Eekhoorn. Er werd met 19-40 verloren. Zowel Anton Smulders, als Theo Laros als Mark Pijnenburg kwamen geen van allen in hun spel en verloren afgetekend. Kopman Leo Loonen kreeg geen schijn van kans. Zijn rivaal was al na 32 beurten bij de finish. Door dit resultaat handhaaft team Kamp zich op de veertiende plaats.