Atledo pupillen op recordjacht in België

Foto:

Op zondag 15 januari vertrokken vier dappere A pupillen van Atledo naar het Belgische Hoboken om deel te nemen aan de sterke bezette Superkrack 3 indoorwedstrijd.

Na een officiële controle van de spikepuntjes bij de ingang werkten de atleten gezamenlijk een warming up af in de enorme sporthal. Het eerste onderdeel was de 60 meter voor de meisjes A pupillen en Jasmijn Laurijsen mocht ook meteen in de eerste serie in de startblokken gaan zitten. Met enorme overmacht won ze haar serie in een dik persoonlijk record van 10.16sec. Tegelijkertijd mochten de heren hun aanloop uit gaan zetten voor het verspringen, een onderdeel dat bijna nooit indoor afgewerkt kan worden. Jules van Lieshout, Bas Verschure en Noah Farla maakten dankbaar gebruik van deze kans en sprongen achtereenvolgens 3.09mtr, 2.98mtr. en 2.85mtr.

Bij het tweede onderdeel kogelstoten haalde Jasmijn meteen in haar eerste poging uit naar een afstand van 4.38mtr. De jongens mochten zich melden voor hun 60 meter en zorgden alle drie voor een verbetering van hun persoonlijk record. Jules bleef met 10.10sec. net boven de magische 10 seconden grens. Bas haalde met 10.79sec. meer dan een halve seconde van zijn record af en ook Noah liep met 11.33sec. naar een snelste tijd ooit.

Afsluiting van de dag was bij de meisjes het hoogspringen. Na een aarzelend begin kwam Jasmijn steeds beter in haar ritme en overbrugde ze alsnog een hoogte van 0.95mtr. Noah piekte bij het kogelstoten met een PR van 5.82mtr in zijn eerste poging. Jules en Bas bleven met 4.59mtr. en 4.51mtr. iets achter bij hun persoonlijk beste prestatie op dit onderdeel. De atleten en ouders konden terugkijken op een goed georganiseerde wedstrijd met voor henzelf prima prestaties.

Volgend jaar komt er zeker een vervolg!

Reacties

Cookieinstellingen