Johan Smulders en John Genet kampioenen van Dongen koppels 501 Darts

Foto:

Zondag 15 januari vond in Café De Valk weer een toernooi plaats, dit keer werd alweer voor de 38e keer het kampioenschap van Dongen verspeeld koppels 501. De opkomst was matig te noemen met 9 koppels.

Vorig jaar ging de titel naar Dennis van Strien en Damian Vetjens die jammer genoeg niet aanwezig waren om hun titel te verdedigen. De koppels werden onderverdeeld in 2 poules. Uit iedere poule gingen de beste 2 koppels door in de winnaarsronde, de rest deed dat in verliezersronde. Door winst op Oswald Janssen en Sander van Pelt werden Johan Smulders en John Genet finalisten. Jurgen Evers en Ramon Bressers werden finalisten door Cees van Gils en Randy Biemans te verslaan.

v.l.n.r. Randy, Johan, Cees, John, Oswald, Sander, Jurgen en Ramon

De finale werd hierna verspeeld, best of 9. Jurgen en Ramon namen een 2-0 voorsprong, maar de 5 daaropvolgende legs gingen naar Johan en John die daarmee het kampioenschap voor zich opeiste, proficiat.

v.l.n.r. Ramon, John, Jurgen en Johan

In de verliezersronde ging de winst met 4-1 naar Jeffrey Siemons en Jan Willem Siemons tegen Stefanie Stevens en Kevin Zijlmans.

v.l.n.r. Jeffrey, Stefanie, Kevin en Jan Willem

In totaal werd er slechts 3 keer 180 gegooid. 2x 180 voor Ramon Bressers. 1x 180 voor Johan Smulders. De hoogste uitworp ging naar Randy Biemans, John Genet en Jeffrey Siemons met 100.

De uitslag

WINNAARS KOPPELS

1. John Genet – Johan Smulders

2. Ramon Bressers – Jurgen Evers

3. Randy Biemans – Cees van Gils

Oswald Janssen – Sander van Pelt

VERLIEZERS KOPPELS

1. Jan Willem Siemons – Jeffrey Siemons

2. Stefanie Stevens – Kevin Zijlmans

3. Mark Lodewijks – Dennis Hendrickx

Corné Faro – Peter Dekkers

5. Sandra Akkermans – Ilse Jankowski

Reacties

Cookieinstellingen