Biljartnieuws Sportcafé ’t Vaartje

Foto: Wikipedia

In sportcafé ’t Vaartje in Dongen-Vaart stond afgelopen week de derby op het programma tussen team Corné van den Nieuwenhuizen Schilderwerken Tilburg en team P.C. Kamp Scheeps- en Konstruktiewerken.

Het was een wedstrijd in de viertallencompetitie van het district Midden-Brabant. Team van den Nieuwenhuizen pakte de winst met 35-32. Embert Broekhoven pakte de winst op Anton Smulders. In maar 44 beurten was Embert al bij de finish. Anton maakte nog wel een mooie serie van vier. Ook voor kopman Ad Faro was er winst. Ad had maar 41 beurten nodig om Theo Laros te verslaan. Ad maakte een prachtige serie van zeven caramboles. Toch kwam Theo maar één luttele carambole te kort. Hij maakte de opstoot in de na-beurt. Hij verzuimde echter om de laatste carambole te maken. Theo maakte eerder nog wel een mooie serie van vier. Ad kwam uit op 0.707 en Theo op 0.439. Leo Loonen maakte korte metten met Jan Smeekens. Leo is in topvorm en had slechts 36 beurten nodig om over de eindstreep te gaan. Dit was voor Jan te veel van het goede. Leo kwam uit op het mooie gemiddelde van 0.527De eer van team Kamp werd gered door een fabuleuze Henk Rijken. Henk was de beste man van de avond. Hij spurtte in maar 32 beurten naar de eindstreep en liet hiermee Ton Kemmeren volstrekt kansloos. Henk zette het schitterende gemiddelde van 0.562 neer.

P.C. Kamp thuis
Op 2 december, de laatste dag dat sportcafé ‘t Vaartje in Dongen-Vaart open is, speelt team en P.C. Kamp Scheeps- en Konstruktiewerken thuis. Het moet het dan opnemen tegen team de Eekhoorn uit Oosterhout. De wedstrijd begint om 19.30 uur. Team Corné van den Nieuwenhuizen Schilderwerken Tilburg gaat deze week op bezoek bij DKM in Oosterhout.

Biljartsport Districtscompetitie Midden-Brabant driebanden-klein:

Off-day Zeloo Financiële Dienstverlening
In sportcafé ’t Vaartje verloor team Zeloo Financiële Diestverlening tegen een forse nederlaag aan. Ton Kemmeren kwam totaal niet in zijn spel en verloor kansloos. Ook Embert Broekhoven kwam er totaal niet aan te pas en verloor kansloos. Hij kreeg ook maar 38 beurten. Kopman Willy v.d. Wiel maakte nog een mooie serie van vier. Toch was ook hij volstrekt kansloos. Hij kreeg ook maar 33 beurten en dat was voor Willy deze keer veel te weinig. Door dit resultaat tuimelde team Zeelo van de derde naar de tiende plaats.

Verlies ’t Vaartje
In Dussen verloor team ’t Vaartje met 28-24 van team ’t Pleintje. Bert van den Hooff en Anton Smulders hielden beiden hun verdediging goed gesloten. Ze scoorden echter zelf te weinig. Hierdoor werd verlies onafwendbaar. Theo Laros pakte de winst wel. Hij speelde degelijk en kwam uit rond zijn gemiddelde. Hij liet het moyenne van 0.458 voor zich noteren Door dit resultaat is team ’t Vaartje gezakt naar de zesde plaats.

Zeelo thuis
Op dinsdagavond 8 december speelt team Zeelo Financiële Dienstverlening in het nieuwe thuisadres café De Viersprong in Dongen. De tegenstander is dan team Komt Trouw Op uit Kaatsheuvel. De wedstrijd begint om 19.30 uur. Team ‘t Vaartje gaat komende week op bezoek bij team DGP in Herpt.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen