Ron Vermeulen wint het snert wedstrijd

Foto:

Vandaag zondag 9 oktober 2022 was er de laatste wedstrijd van het seizoen 2022.

Dat is al heel wat jaren het altijd gezellige snert concours, niet voor de visvangst maar voor het heerlijk kommetje soep. Deze worden altijd door enkele vrijwillige dames gemaakt en naar de waterkant bezorgd waar de vissers weer heerlijk van smullen, dames weer bedankt voor jullie goede inzet.

De wedstrijd op zich stelt meestal niet veel voor wat betreft de vangsten maar van de week gingen een aantal vissers er eens een paar keer proberen om te kijken of er vis zat, er zat in ieder geval volop vis en dat lieten zij ook zien op hun telefoon. Maar zoals altijd als je hier met meerdere vissers gaat vissen kun je het wel vergeten. De 17 vissers konden starten om negen uur toen de toeter gegaan was, en vol goede moed lieten de vissers hun kunsten zien althans dat probeerde ze maar de vissen lieten het afweten dus.

Om half elf arriveerden de dames met de soep de vissers wisten niet hoe snel ze naar de soep moesten lopen want vis vangen was er niet bij. Tijdens het nuttige van de heerlijke soep en een boterhammetje met spek kwamen ook verhalen dat er enkele vissers goed zaten te vangen. Maar na de weging om half een was de werkelijkheid heel anders winnaar was Ron Vermeulen die 1500 gram bij elkaar wist te sprokkelen op de staart dit was in vak b en waar Ad van Zelst 1125 gram wist vangen goed voor de 2e plaats.

In vak a was het Wim de Vos die zijn vak wist te vangen hij kwam ook niet verder dan 1050 gram. En 2e werd Patrick de Rooij met 925 gram Op 28 oktober is de prijsuitreiking op geven bij het bestuur.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen