Wow!Keukens wordt VIP sponsor bij VV Dongen

Foto:

Wow!Keukens wordt VIP sponsor bij VV Dongen

WoW!Keukens is een familiebedrijf en dat merk je snel genoeg. Iedereen die bij ons werkt is onderdeel van, of goed bekend met de familie Klijn. Martijn Klijn – oprichter en eigenaar – heeft al veertig jaar ervaring in keukens en geeft je dan ook graag persoonlijk advies.

Bij WoW!Keukens willen we mensen bedienen met goed advies voor een op maat gemaakte kwaliteitskeuken tegen een eerlijke prijs. We gaan altijd voor dat WoW!Gevoel, en dat moet een oprecht gevoel zijn. Het verschil tussen ons en veel andere keukenaanbieders is dat we bij WoW!Keukens niet op zoek zijn naar sales, maar naar tevreden klanten. Wij willen niet zo snel mogelijk een handtekening onder een offerte, maar wij willen juist een weloverwogen beslissing van de klant mogelijk maken

Met de veertig jaar ervaring die eigenaar Martijn Klijn heeft in het ontwikkelen van keukens, is hij erachter gekomen dat hoge kwaliteit vaak een garantie is voor hoge klanttevredenheid. Om die reden werken we bij WoW!Keukens alleen maar met de beste materialen en het liefst met kwalitatief hoogwaardige apparatuur. Tel daar onze persoonlijke service en een altijd scherpe prijs bij op en je hebt de verklaring voor al die tevreden klanten. Die klanten ervaarden een WoW!Moment nadat ze hun nieuwe WoW!Keuken zagen.

Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak in onze keukenstudio in Waalwijk. Zodat jullie erachter komen wat de mogelijkheden zijn. En kom erachter of jij ook een WoW!Gevoel kan krijgen als het aankomt op je nieuwe keuken. Kijk op: www.wowkeukens.nl

Als sponsor van VV Dongen maakt het bedrijf deel uit van een uniek platform voor regionale ondernemers, met daaraan gekoppeld talrijke zakelijke mogelijkheden. VV Dongen stimuleert onderlinge contacten en creëert een podium voor vruchtbaar relatiebeheer en netwerken. Deze formule is al jaren succesvol gebleken. Voor bedrijven binnen de regio betekent sponsoring een uitstekend marketinginstrument. Niet alleen voor het onderhouden van zakelijke relaties in een ontspannen en sportieve sfeer. Maar ook voor uw personeel of vrienden, familie en kennissen is het bijwonen van een wedstrijd een bijzonder leuke happening.

 

Reacties