Biljartnieuws Sportcafé ’t Vaartje

Foto:

In sportcafé ’t Vaartje in Dongen-Vaart heeft team Corné v.d. Nieuwenhuizen Schilderwerken Tilburg de koppositie verstevigd.

Het won met 38-33 van team DKM uit Oosterhout. De enige verliespartij kwam op naam van Leo Loonen. Toch kwam Leo maar twee caramboles te kort. Reserve Mark Pijnenburg presteerde goed. Hij won met het degelijke gemiddelde van 0.446. Hij maakte bovendien een fraaie serie van vier caramboles. Kopman Ad Faro speelde uitstekend. Hij had maar 36 beurten nodig om de finish te bereiken. Hij kwam uit op het voortreffelijke gemiddelde van 0.694. Toon Verbunt speelde subliem. In maar 28 beurten spurtte hij naar de eindstreep. Hij kwam uit op het geweldige moyenne van 0.607. Door dit resultaat is de koppositie verstevigd. Team Van den Nieuwenhuizen staat nu vijf punten voor op de nummers twee. Deze week gaat dit team op bezoek bij team de Eekhoorn in Oosterhout.

Verlies P.C. Kamp Scheeps- en Constructiewerken
In Oosterhout verloor team P.C. Kamp Scheeps- en Constructiewerken BV met 36-33 van team DC Michielsen. Verlies was er voor Bert van den Hooff en Piet Kamp. Aan de finish kwam Bert slechts vier caramboles te kort. Piet kreeg maar 32 beurten. Hij kwam uit op het degelijke gemiddelde van 0.312. Winst was er voor kopman Mark Pijnenburg. In maar 44 beurten bereikte Mark de finish. Hij kwam uit op het goede gemiddelde van 0.477. Reserve Leo Loonen was de man van de wedstrijd. In maar 35 beurten stoomde Leo op de finish af. Hij zette het prachtige gemiddelde van 0.485 neer. Inmiddels is het team opgeklommen naar een gedeeld 16e plaats.

Thuiswedstrijd team P.C. Kamp
Op vrijdagavond 29 oktober speelt team P.C. Kamp Scheeps- en Constructiewerken BV een thuiswedstrijd. Het moet het in sportcafé ’t Vaartje in Dongen-Vaart opnemen tegen team ’t Hartje uit Oosterhout. Dit team staat momenteel op een tweede plaats. Het beloorft dus een moeilijke opgae te worden. Team Kamp bestaat uit Mark Pijnenburg, Jan Smeekens, Theo Laros, Anton Smulders, Leo Loonen, Bert van den Hooff en Piet Kamp. De wedstrijd begint om 19.30 uur. Team Kamp heeft de winst nodig om de opmars in het klassement voort te zetten.

B2: Gevoelig verlies Royal Hedge
In de districtscompetitie in de spelsoort driebanden-klein verloor team kwekerij Royal Hedge nipt van team ’t Pleintje. In Dussen werd het 26-25. Anton Smulders speelde een degelijke partij en pakte de winst. Ook kopman Mark Pijnenburg wist zijn partij winnend af te sluiten. Alleen voor Piet Kamp was er verlies. Piet kreeg ook maar 41 beurten. Team Royal Hedge staat nu op een gedeelde achtste plaats. Deze week speelt team Royal Hedge in sportcafé ’t Vaartje in Dongen-Vaart tegen team De Oude Ploeg uit Herpt.

B1: Volle winst ’t Vaartje
In de districtscompetitie in de spelsoort driebanden-klein pakte team ’t Vaartje in eigen huis de volle winst. Het werd 30—24 tegen team Ut Sandoel uit Raamsdonksveer. Mark Pijnenburg startte met een degelijke winstpart. Hij kwam uit op 0.537.Embert Broekhoven had maar 42 beurten nodig om over de meet te komen. Hij zette het fraaie moyenne van 0.690 neer. Kopman Ton Kemmeren deed het nog iets beter. Hij had maar 39 beurten nodig om te finishen. Hij maakte bovendien een mooie serie van vijf caramboles. Hij liet het prima gemiddelde van 0.794 voor zich noteren. Team ’t Vaartje klimt geleidelijk aan omhoog.

Thuiswedstrijd ‘t Vaartje
Op maandagavond 1 november speelt team ’t Vaartje in sportcafé ’t Vaartje in Dongen-Vaart tegen team Werkendam. Vraag is of de goede lijn kan worden doorgetrokken. Team ’t Vaartje bestaat uit Willy v.d. Wiel, Ton Kemmeren, Embert Broekhoven, Toon Verbunt en Arthur Snoeren. De wedstrijd begint om 19.30 uur.

 

.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen